Exxen İlginç Bazı Olaylar - Dizi Yorumları

Olsun çok parlamaması daha iyi aslında az olsun öz olsun
Toplam 8-9 bölüm sanırım, tam @Dosi lik kısalıkta
@Dosi'yi çok küçümsüyorsun, kısa sürede Yasak Elma'nın bütün bölümleri izlemiş birisi kendisi. Sanırım kısa sürede yaklaşık 80 bölüm izleyip güncele gelmişti.

@Dosi'yi çok küçümsüyorsun, kısa sürede Yasak Elma'nın bütün bölümleri izlemiş birisi kendisi. Sanırım kısa sürede yaklaşık 80 bölüm izleyip güncele gelmişti.
Yok @Dosi az bölüm sayılı dizileri daha kolay sevdiği Yani başladığı için o yüzden söyledim şans verir belki diye sonuçta toplam 8-9 bölüm olması başka 80-90 bölüm başka

Yasak Elma’ya ortasından başlamamış mıydı 😱
@Dosi

Reactions: Araf and Dosi
Küçümseme işini sen yapıyorsun hep. Bu mesajda bile hisettim

Biriylemi karıştırdın

O dizinin ilk 2 sezonuna bakmadım. Sadece ilk 3 bölüm eskiden bakmıştım ve direk 3. sezondan başlamıştım
(Şuan izlemiyorum)

Ben Breaking Bad dizisini bir kaç günde izleyip bitirmiş biririyim

Sanki bana Yasak Elma'ya başladığını ve kısa sürediğni bitirdiğini söylemiştin diye hatırlıyorum.
Küçümseme değil, o kadar da üşengeç olmadığını söylüyorum.

Sanki bana Yasak Elma'ya başladığını ve kısa sürediğni bitirdiğini söylemiştin diye hatırlıyorum.
Küçümseme değil, o kadar da üşengeç olmadığını söylüyorum.
İlk 2 sezon izlemediğime göre öyle bir şey yok.
Tekrar yazayım. Breaking Bad tüm sezonları 1 haftdan az bir sürede izlemiştim ama o eskidendi. Artık uzun sezonlu dizilere bulaşmıyorum

Reactions: Araf

Reactions: Tolstoyevski
3 bölüm şans verdim sarmadı.

Ya yeter artık SNK izle be adam... Destansı bölümler ardı ardına geliyor sen hala...