İlayda Alişan 'Kırmızı Oda'ya Veda Etti! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20211030_011839.jpg

İlayda Alişan 'Kırmızı Oda'ya veda etti!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan diziye İlayda Alişan (Süveyda) veda etti.

Kırmızı Oda, yeni bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aslında son sahneyi o kadar uzattılar ki bittiği belliydi ama yine de ucu açık bir son olduğu için devam edebilir diye düşünmüştüm. Üstelik Binnur Kaya da veda paylaşımı yapmayınca inancım kuvvetlenmişti. Sadi'yi 20 bölüm izledikten sonra Süveyda'nın 6 bölüm sürmesine üzüldüm tadı damağımızda kaldı. :(

Kendisini (Terapist hariç) ilk kez böyle uzun uzun izleme fırsatı buldum ve kesinlikle önü çok açık. Onun dışında konuda adlarının geçmesi gereken Başak Daşman (setten kim story atacak şimdi :( ) ve Burak Demir'e, Erdem Şanlı'ya ve Narin performansıyla yeni bir yıldızın gelişini müjdeleyen Aylin Paksoy'a da harika performansları için teşekkürler. Kısa sürse de Kırmızı Oda'nın unutulmaz hikayelerinden biri oldu. :bhr:

Başak Daşman'ın paylaşımı:

Diziyi göçerterek çıkmış uğursuz bu kız. :A

Süveydayı güzel oynadı onunla birlikte biz de üzüldük yeri geldi. Umarım yine güzel işlerde izleriz.
(Bence Rezannın hikayesi de biter haftaya)

Haftaya yeni bir hikaye başlar umarım.

Ne çok kötü dizi biriktirmişsen içinde sana öyle gelmiş. :A
Yoo binbir çeşit PR'la başlayıp kaliteli havası veren dizileri (öhöm Alef öhöm Yeşilçam) de gördük. :A Kırmızı Oda TV şartlarında uzun süreler ve reyting derdine rağmen şu an çekilen en iyi dizilerden. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Genelde aynı gün gördüğümüz için şaşırtıcı oldu ama Ayşe de dizinin ortasında gitmişti ondan şaşırtmadı. :A

Süveyda'yı hiç izlemedim ama hikayeyi süründürmemişlerdir diye tahmin ediyorum ki böylesi iyi. :A Her neyse İlayda Alişan'ı başka dizilere bekliyoruz artık. :A (Dedikten sonra 2 yıl ara verir. :F)

Sahnelerini izlemiştim bölümleride izleyeceğim inşAllah İlayda harika bir oyuncu ya