İlayda Alişan 'Kırmızı Oda'da! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,261
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ilayda.png

İlayda Alişan 'Kırmızı Oda'da!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan dizinin yeni sezon kadrosuna İlayda Alişan dahil oldu.

Kırmızı Oda, yeni sezonuyla yakında TV8'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
Bu ne şimdi… @bazinga

Bu dizi ilk başladığında da kadroda çok iyi oyuncular vardı Binnur Kaya dışında, sonra hepsi yok oldu sanırım ekran sürelerini düzgün paylaştıramadılar. Yine aynısı olacak kesin… :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
İyi transfer. Bu sezon KO'nun işi zor o yüzden daha büyük isimler bekliyorum.

Daha iddialı bir isim bekliyordum ama kendisinin Terapist'teki performansı iyiydi. İkisi de kızıl olduğu için Ayça Bingöl'le anne-kız oynayabilirmiş gibi geldi. @bazinga da kendisini o dizide beğenmişti o yüzden sahnelerine bakar diye düşünüyorum. :A

Bir de Birsen sürekli dahil oldu yazıyor ama hiçbir ismin kadroya kalıcı girdiğini düşünmüyorum. Yoksa geçen sezon Tülin Özen'e, Burak Sevinç'e, Meriç Aral'a rol yazılırdı zaten. Tabii belli de olmaz bekleyelim görelim. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Bu ne şimdi… @bazinga

Bu dizi ilk başladığında da kadroda çok iyi oyuncular vardı Binnur Kaya dışında, sonra hepsi yok oldu sanırım ekran sürelerini düzgün paylaştıramadılar. Yine aynısı olacak kesin… :A
Psikolojik rahatsızlığı olan insanların bu rahatsızlıkları sonsuza kadar sürer mi? Hadi sürdü diyelim, aynı hikayeyi seyretmek sıkmaz mı? :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
O değil senarist değişmiş olsa Birsen yazdığı haberlerde mutlaka onu da verirdi emin misin kaynağının seni işletmediğine. :A @denizz19

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Hastalar keşke kurgu olsaydı çünkü Ela'nın böyle şeylere çok fazla ihtiyacı vardı. :A

Sadakatsiz'de Berkay Ateş'in karakterinden bahsederken laf arasında senaristler değişti diye de yazmıştı ama burada hiçbir şey yazmıyor. O kadar oyuncu ismi yazan ve çok etkili bölümler olacak diye tüyo veren kadın herhalde senaryoyu kimin yazdığını da biliyordur. :A

Psikolojik rahatsızlığı olan insanların bu rahatsızlıkları sonsuza kadar sürer mi? Hadi sürdü diyelim, aynı hikayeyi seyretmek sıkmaz mı? :A
Aynı hikayeyi anlatmıyorlar sanırım. :A Birkaç bölüm birisinin hikayesi anlatılıyor, bitiyor, sonra başka başka insanlara geçiliyor. Dizinin izleyicileri düzeltsinler artık yanlışsam. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Aynı hikayeyi anlatmıyorlar sanırım. :A Birkaç bölüm birisinin hikayesi anlatılıyor, bitiyor, sonra başka başka insanlara geçiliyor. Dizinin izleyicileri düzeltsinler artık yanlışsam. :A
Psikolojik rahatsızlığı olan insanların seansları bitesiye kadar devam ediyor, başka hikayeler de dönüyor o sırada. Konuk oyuncu 10-15 bölüm kadar konuk olabiliyor, seans ve dolayısıyla hikayesi bitinceye kadar, sonrasında yerine başkası geliyor. Yani böyle kısır döngü var. Psikolog olan kişi sadece başrol yani, diğerleri konuk oyuncu. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İlayda nın katılmasına çok sevindim gayette iddialı bir oyuncu psikolojik hasta olarak gelecek tadınmaz yenmez bence