İki Oyuncu Tekrar Bir Araya Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,714
Puanı
1,061
Geçen sezon Kanal D'de ekrana gelen İnadına Yaşamak dizisinde yer alan iki oyuncu tekrar bir araya geliyor.

Başarılı oyuncular Oktay Kaynarca ve Sanem Çelik'in yeni bir dizide buluşacağı açıklandı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstleneceği dizi, bir ihanet hikayesini ekranlara taşıyacak. Yapımda rol alması için genç oyuncu Merve Sevi'ye de teklif götürüldüğü gelen son dedikodular arasında.

Dizinin, gelecek yıl ATV'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Son düzenleme:
Sanem dönsün ekranlara ama oktay ile değil
Merve de olmasın

Sanem bitmiş bu neyin ısrarı

oktay kaynarca efsanesinin daha müthiş işlerde oynaması lazım

Gene bu ikili,Sanem'i çok sevdim umarım geri döner lakin kanal Atv olunca direkt izlenmez gözüyle bakıyorum keşke Starda olsaydı...

tekrar bir araya gelmesi süper süreç filim oktay kaynarcala bir dizi yapacaktı demkki buymuş gelecek sene dedikleri 2015 ocak ayımı yoksa eylül ayımı
eylülse oktay kabul büyük ihtimal
atv ataklara başladı cansel elçin
ali altay aslı enver
işallah mehmet akif alakurttu tekrar atv ye katılır
oktay kaynarca keşke kötü roller oynasa derin devlet konusu gibi
atv ocak ayında ntc medya kumar dizisi var
oktay karca sanem çelik dizisi süreç filim
cansel elçin dizisi
racon dizisi alır büyük ihtimal alırsa ocak ayında çok büyük atak bekliyorum
bir kaç daha dizi daha alacak ocak ayını bekliyor
diğer yarim kaçak üça arkdaş durumları hiç iyi değil bakalım atv neyapacak

Son düzenleme:
2 isim bir dizide olmuş ve o iş tutmamış hala bu ne ısrar anlamıyorum.oktaya başka partner bulabilirler.

Diziye geçmiş olsun oyunculari başka dizilerde görmek dileğiyle

Sanem'i severim, Merve Sevi zaten baş tacımız ama Oktay çok cıvıdın bee. Umarım güzel bir şeyler olur ve Star yada Fox'da olur.

Sanem'i severim, Merve Sevi zaten baş tacımız ama Oktay çok cıvıdın bee. Umarım güzel bir şeyler olur ve Star yada Fox'da olur.
Okumadın mı, ATV'de olacakmış...

atv olacak dizimiz 2015 ocak ayında olur büyük ihtimal ihanet dizisi olaçkmış
süreç filim yapımcılığı mehmet akif alkurt olsa birde dniz uğurda olsa süper olur
mafya içine katılsa süper ötesi olur bakalım ayrıntılar ne zamn açıklanacak
alaborada atv deymiş

Bende kafayı dizilerle yedim galiba, rüyamda Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt Adanalı'yı çekmeye başlıyorlardı.

ben yedim bile işallah oktay kaynarca karşılıklı oynar aşk ve intakam konusu olur dizinin

atv ntc medyadan ocak ta dizisi var aralık ayında cansel elçin dizisi var endomol alabora
süreç filim oktaya kaynaraca dizisi var 5 dizi oluyor sow tv ve atv ocak ayında bomba gibi geliyor en karlı atv cıkacak bütün güzel dizileri atv topluyor
atv karadayı kaçak kara para aşk ve kertenkele tutan dizisi yok
süreç filim keşke bitirse gürkan uygunu oktay kaynarca
sanem çelik mehmet akif alakurttu ve deniz uguru alsa bir arada
aşk ve racon dizisi yapsalar süper olur

birde çok istediğim racon dizisi atv de olur
atv ocak ayına kadar diğer yarim beyaz karanfil ankarını dikmeni ve kaçak bitmöe ihitmali yüksek çünkü 5 yada 6 dizi geliyor

Son düzenleme: