İki Dizi. İki Çoküş..

DarthVADER

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
Az önce Cuma gününün sonuclarını incelerken gözüme aşağıdaki 30 Aralık 2011 Rating Sonucları ilişti.. Açtım baktım. SBT ölçüyormuş o zaman. Bu sonuçla yüzleştim,

[TABLE="class: cms_table, width: 675"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDİYOR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]13,96[/TD]
[TD]31,32[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ADINI FERİHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]10,46[/TD]
[TD]23,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geçen sene ilk 2'yi haftalarca kapatan Adını Feriha Koydum ve Hayat Devam Ediyor'un bu seneki düşüşleri malum, ama rakamsal olarak göstermek istersem 2 gün önceki Emirin Yolu'nun durumu (GEÇEN YIL SBT OLDUĞU İÇİN SBT SONUCUYLA KIYASLADIM)

[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]EMİR'İN YOLU[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:13:03[/TD]
[TD]01:28:33[/TD]
[TD]4,9[/TD]
[TD]11,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Başrol oyuncuları ve birçok oyuncusu ayrılan yapım 1 sene gibi bir sürede yaklasik olarak 6 rating, 12 share kaybetmiş..

Bir diğer manzara artık Pazar yayınlanan Hayat Devam Ediyor'da..

[TABLE="class: cms_table, width: 505"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 32, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 170, bgcolor: transparent"]HAYAT DEVAM EDİYOR[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]ATV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 72, bgcolor: transparent"]19:59:36[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]01:43:23[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 50, bgcolor: transparent"]4,16[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 53, bgcolor: transparent"]9,48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ondaki düşüş daha da içler acısı. Dizi 1 sene önceye göre yaklaşık 10 rating, 22 share kaybetmiş..

Dikkatimi cekti ve paylasmak istedim..
Eee dizilerin popülaritesini sağlayan oyuncular ayrılınca veya dizi günden güne savrulunca böyle sonuclar kacınılmaz oluyor ve olmaya devam edecek gibi.. :)

Adını Feriha Koydum ile Emir'in Yolu bambaşka kulvar reyting olarak kıyaslanamaz zaten.Adını Feriha Koydum çok iyi oranlar alan bir diziydi ve Cuma günleri zirvenin hemen hemen genelde total grubunda hatta bazı zamanlar ab grubunda bile zirveyi alması muhtemeldi.Ama Emir'in Yolu yeni bir dizi ve ikisinin kıyaslanmasını doğru bulmuyorum pek.Hayat Devam Ediyor için haklısın evet ama :)

Senaryo sorunu var Hayat Devam Ediyor'da iyiydi güzeldi ama uzadıkça zevki kaçan dizilerden oldu. Feriha ise önemli oyuncular gidince doğal olarak düşüş yaşadı. :)

hde kendini erken tüketti
afk de de güneş karakteri sezon basşı gelmeliydi yoksa çökecekti zaten tüm karakterlet göneriliyor

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan