İki Dünya Arasında felaket tellallığı mı yapıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
İnteraktif dizi olarak bilinen Samanyolu TV'nin günlük dizisi İki Dünya Arasında adlı dizide büyük bir hataya rastladım. Ama öncelikle şunu söylemem gerekirki hiç yakıştıramadım. Dizide İmam Ahmet ve Eşi Nisan'ın doğmamış çocukları 'Down Sendromu'lu … Bu doğmamış çocuk üzerinden kürtajın doğru olmadığına değiniyor dizi. Ama bunu anlatırken büyük bir hata yapılıyor. Evet, o hata ise şu; dizide çocuğun Down Sendromlu olması sanki büyük bir felaketmiş gibi anlatılıyor. Tüm mahalle seferber olmuş ve bir felakete rastladıklarını anlatıyor. Öyle bir işliyor ki konuyu Down Sendromlu çocukların ailelerine ümitsizlik ve moralsizlik aşılanıyor. Down Sendromulu bir çocuğa sahip aile ile muhabbet ederken bana bu durumdan çok rahatsız olduklarını anlattılar. Ayrıca STV'ye de hiç yakıştıramadıklarının altını çizdiler. Samanyolu TV bu hatasından hemen vazgeçmeli ve Down Sendromlu çocuğun bir felaket olmadığını onunda ayrı bir güzelliğinin olduğunu anlatması gerekiyor. Ayrıca Down Sendromulu çocuğa sahip olan tüm ailelerden de özür dilemelidir. Umarım bu konuda duyarlı olurlar…
BİR ŞARKISIN SEN'DE ÇOCUK İSTİSMARI
TV karşısına geçtim ve ATV' yi açtım. Bir de baktım ki koca koca sanatçılarımız küçücük çocukları çıkarmış şaklabanlık yaptırıyor. Buda yetmezmiş gibi çocukları alkış yağmuruna boğuyorlar. Buda yetmezmişçesine çocukları makyaja boğmuş büyükleri gibi kırıtmasını, sırıtmasını sağlıyorlar. Bunu yapanlar maalesef ki sanatçı deyip alkışladıklarımız kişiler. Evet çocuklarımız küçücük yaşlarında oyun oynamaları gerekirken sahnede cilveleşmelere öğretiliyor. Evet, ergenlik çağında yapmaları gereken hal ve hareketleri küçücük yaşlarında ve minicik bedenlere yaptırıyorlar.
İşte bu fotoğrafa bir bakın ve minicik çocuğun ne hale geldiğini görün. Evet ATV'nin yaptığı resmen bir çocuk istismarı…. Yetkililer buna derhal dur demeli. Bu minnacık bedenlere olduğundan fazla yüklenilmemeli… Bırakın İstismar etmeyi de çocukluklarını yaşasınlar…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...