İki Büyük Takım Sevmek

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
İki büyük takım sevilir mi?Beşiktaş ve Galatasaray.Küçüklüğümden beri sarı ve kırmızı siyah ve beyazı kardeş bildim ben.Beşiktaş Avrupa arenasında oynarken yapma be Nihat diye az söylenmedik.Avrupada Simaonun attığı o şık frikik gollerinden sonra gol buna denir az demedik.Galatasaray sevgisi yatar içimde.Galatasaray-Beşiktaş maçlarında Galatasarayı tutarım hep.

Galatasaray sevgisi ayrıdır ama Beşiktaş ta bizim için en iyi türk takımlarındandır.Bizde onu hem ligde hem avrupada destekleyeceğiz.

Son düzenleme:
çok ilginç geldi bana hayatta böyle bir şey geçerli değil benim için avrupadada bir takım tutarım

<SPAN style="FONT-FAMILY: Courier New"><FONT color=indigo><FONT size=2><STRONG>
<SPAN style="FONT-FAMILY: Comic Sans MS"><FONT color=teal><FONT size=2><STRONG>real madrid ile barcelonayı aynı anda tutmak gibi</STRONG></FONT></FONT></SPAN>
<BR><BR>Bana öyle gelmiyor işte.Ben 2 takımı kardeş gibi görüyorum.Yani iki takımı aynı anda tutmuyorum ben.Gs bende önceliklidir.Ama Bjk desteklediğim ikinci takım gibi birşey.</STRONG></FONT></FONT></SPAN>

4 5 yaşındayken siyah beyaz top alırlardı bana onu patlatırdım atardım benim için sadece FENERBAHÇE

4 5 yaşındayken siyah beyaz top alırlardı bana onu patlatırdım atardım benim için sadece FENERBAHÇE

Ben Galatasaraylıyım.Ama Beşiktaş'ı Avrupada deskteklerim.Türkiye'dede gerektiği yerde.Ama Fb'yi desteklemem mesela.Ama ben Galatasaraylıyım!

Orda iki büyük takım tutmak demedim sevmek dedim.Konuyu çarpıtmayın lütfen.

Konuyu çarpıtıyorsunuz.Anlatmak istediğim farklı birşey.Anlayan anlamıştır.Benim için sadece Galatasaray!Fenerbahçe gibi yorumlar yazmayın lütfen.

Anlatmak istediğim farklı birşey.Başlık yüzünden yanlış anlaşılmış olabilir.Ben Beşiktaş-Gs maçlarında Gs'yi tutuyorum tabi.Ama Bjk'nin ne Avrupa arenasında nede Türkiyede başarısız olmasını istemem.

Son düzenleme: