İffet Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | 27 Ağustos Pazartesi - 2.Sezon

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
İffet

yeni sezon

Pazartesi Star'da!

Cemil ve İffet için acı sürpriz!

İffet ve Cemil geçirdikleri trafik kazasından sonra yeni bir hayata başlar. Geçmişin izlerini taşıdığı için zor bir o kadar da acılı bir hayattır, çünkü Elif'i kaybetmişlerdir. Ama birlikte mücadele ederek her şeyin üstesinden gelmeye kararlıdırlar. Tam beş yıl mücadele ederler. Cemil'in bir tesellisi vardır elbet Mehmet hala hayattadır. Ne var ki İffet için tek bir teselli bile yoktur. Var gücüyle ayakta durmaya normal bir hayat kurmaya çabalar. Acısını kalbine gömüp ne Cemil'e ne bir başkasına belli etmemeye çalışır. Yıllar boyunca da başarır. Ta ki mahalleye taşınan Halil ve Elif'le aynı yaştaki kızı Çiçek hayatına girene dek. Gizemli bir şekilde hayatlarına giren bu baba kızın gerçekte kim olduğundan ve neler planladığından habersiz olayların akışına bırakır kendini. Çiçek onun için özlediği kızını ve hayallerindeki mutluluğu simgeler. Tam da bu sırada yıllardır bulunamayan Elif'in cesedi ortaya çıkar. İffet ve Cemil'in biraz da olsa kabuk bağlayan yaraları bir kez daha kanamaya başlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Basarili buldum ben de tanitimi. Umarim çok basarili olur.

ya ben tahminimi yapıyorum sadece sizler sezon finalinde 8 reyting alan Kurtlar Vadisi Pusu'yu karşısında güçlü rakip olduğu halde reytingini uçuruyorsunuz ben karşısında düzgünce rakibi olmayan İffet'i ilk 3'e koyuyorum bir süpriz olursa zirve şansı bile olabilir diyorum dalga geçiyorsunuz

karşısında Sultan dışında hiç bir yapım yok işi cumartesinden daha kolay olur diye düşünüyorum

Diğer kanallar yayınlarını kapatmayacaklar heralde.

Kanal D'nin 3 yapımı geçer İffet'i...

Ben bilmem eşim bilir
Sultan
Ana haber bülteni

Atv film filan yayınlarsa o da geçer, gündüz kuşağındaki çoğu yapımda geçecektir diziyi.

Bence İlk 10 dan Düşer yada 10.olur

- - - Ekleme - - -

Sen Başta Hata Yapmışsın Zaten
Kurtlar Vadisi ile İffet Karşılaştırılamaz Bile

Yalnızca tahmin yürüttüm insanın üzerine de bu kadar gelinmezki

- - - Ekleme - - -

Bence İlk 10 dan Düşer yada 10.olur

- - - Ekleme - - -

Sen Başta Hata Yapmışsın Zaten
Kurtlar Vadisi ile İffet Karşılaştırılamaz Bile
karşılaştırmadım yalnız Vadi olayını örnek verdim iki dizide farklı kitlelere hitap ediyor niye karşılaştırayım ki!

ılk 5 te olacaktır

- - - Ekleme - - -

30 falan sallama reytıngleri 6 yı gecer

Fragman çok iyi A/B ilk 5'te olur bence.
Ayrıca bence zirveye şu anda oynamaması içinde hiçbir sebep yok.
Ama saati bence yanlış 23'e almalarında fayda var.

zuhahahaha İffet ve 22.00
İffet'i kimse izlemez... Starcılar dua etsin de bu hamleyle Hayatımın Rolü'nün reytingi düşmesin...

Son düzenleme:
Youtube video linki ve yeni sezon özeti eklendi.