İffet 17 Eylül Cumartesi Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,266
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
iffet.png

Sezonun en iddialı dizilerinden İffet, yayına başlıyor. Deniz Çakır'ın başrolünde yer aldığı dizi 17 Eylül Cumartesi 20.00'de Star'da olacak.

FavoriForumum Özel Haber

Beklenen bir haberdi, günü birinci olarak tamamlar insallah. 🙂

Cumartesi günleri de inanılmaz bir yarış olacak.

İffet, Bizim Yenge, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Lale Devri, Yahşi Cazibe, Şefkat Tepe...

İffet ve Bizim Yenge yarışır. Bizim Yenge zamanla geriler gibi geliyor bana :)

aynen katılıyorum OzaN bizim yenge iffet yatrışır ama bizim yenge komedi olduğu için zamanla düşer..

Cumartesi günleri de inanılmaz bir yarış olacak.

İffet, Bizim Yenge, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Lale Devri, Yahşi Cazibe, Şefkat Tepe...

İffet ve Bizim Yenge yarışır. Bizim Yenge zamanla geriler gibi geliyor bana :)

Yahşi Cazibenin bu bölümü Azerbeycanda çekmişler Hakan Beyde duydum

geçen sezon bile zorlanıyorlardı bu sezon o kadar iyi projeler var ki aslında tüm dizilerin işi zor çok güzel bi rekabet ile geçecek bu sezon :D

geçen sezon ilk beşten bir ara çıkmıştı bu sezon çıkma ihtimali yüksek ama umarım iyi sonuçlar alır

Bu gibi diziler nedense son yillarda Ülkemizde büyük ilgi görüyor o yüzden kesinlikle basarili olur

en düşük reytinglerinde ilk üçte yer almıyordu iyi reyting alınca ilk üçte yer alıyordu bir ara 6. filan olmuştu geçen sene son dönemlerde reytinglerde önemli oranda güç kaybetti

en düşük reytinglerinde ilk üçte yer almıyordu iyi reyting alınca ilk üçte yer alıyordu bir ara 6. filan olmuştu geçen sene son dönemlerde reytinglerde önemli oranda güç kaybetti

Finali Sbtde 8 reyting aldı 😉 6.sıraya düşmüştür ama ondan sonra toparladı 5 üstü reytingle yola devam etti

bakalım bu akşam kaçıncı olacak sezonu beklentilerin altında açtı ama önemli olan gelecek hafta iyi reyting alması çünkü rakipler çoğalıyor ve ne yazık ki ülkemizde komedi işleri dram vs. gibi dizilerden daha az tutuluyor

Başarılı bir dizi geliyor. Cumartesi yanlış seçim mi acaba? Geniş Aile Çarşamba'ları idare edebilecek mi? İffet hemen her gün zorlanmadan yüksek reyting alabilir ama Geniş Aile'nin Çarşamba'ları dayanabileceğini sanmıyorum.