- Reaksiyon puanı
- 34,699
- Puanı
- 1,061
Bana sormadan yap birde öyle dene.
Batan gemiye kılıf arama
Bana sormadan yap birde öyle dene.
Bu ne demek şimdi?Batan gemiye kılıf arama
Bu ne demek şimdi?
Teşekkür ederim 🙂Tebrikler
Normalde bu kadar fazla oynamam ama bu kupona çok güveniyodum..Kaç lira kazandın?
Teşekkür ederim
Normalde bu kadar fazla oynamam ama bu kupona çok güveniyodum..
Ekli dosyayı görüntüle 124290
Güzel geçti bugün bülten de.Gollü maçları severiz..İyi para
Yenilen pehlivan güreşe doyar mı?Bay tahmin @RüzgarGülü kupon var mı?
HaftasonuYenilen pehlivan güreşe doyar mı?
Fener maçındaki krizim geçmedi. Neye oynasam kesin yatar.
Girona bilmiyorum. Bunun dışındaki maçlar iyi duruyor. Real Madrid de 2.5 yerine direk Madrid'e verse daha iyi gibi.Haftasonu
Juventus 2
İnter kg var
Real Madrid 2,5 üst
Girona Kg var
Barça 1
Bayern 2,5 üst
Bir arkadaşıma oynasın diye attım.Sence ?
Oran düşük diye vermedim.Girona bilmiyorum. Bunun dışındaki maçlar iyi duruyor. Real Madrid de 2.5 yerine direk Madrid'e verse daha iyi gibi.
Tek kuponda mı oynayacak arkadaşın hepsini. Risk büyüyor. Az olsun öz olsun.Oran düşük diye vermedim.
2 kupon yapmışTek kuponda mı oynayacak arkadaşın hepsini. Risk büyüyor. Az olsun öz olsun.
Rastgele. Şeytanınız bol olsun2 kupon yapmış
Kasımpaşa maçında İy 1,5 Üst 16 Dk'da geldi..Anadolu Efes basket maçında 162 sayı olabilir Chelsea maçında ise korner show bekliyom İy Korner 4,5 Üst veya Korner 8,5 Üst oynanabilir.Kasımpaşa ve Feyenoord maçlarında ise İy 1,5 Üst olabilir.Tabii ki hepsini tek 1 kuponda oynamadım..
Feyenoord maçı gelmedi..Anadolu Efes basket maçında 162 sayı olabilir Chelsea maçında ise korner show bekliyom İy Korner 4,5 Üst veya Korner 8,5 Üst oynanabilir.Kasımpaşa ve Feyenoord maçlarında ise İy 1,5 Üst olabilir.Tabii ki hepsini tek 1 kuponda oynamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?