İclal Aydın'dan Şov Programı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Ünlü gazeteci Oyuncu İclal Aydın geçtiğimiz gece Arnavutköy Balikçisi<LINKZ id=linkz0></LINKZ>'ndan çıkarken görüntülendi.

İclal Aydın en son Kuşadası Festivali'ne gittiğini, bu aralar çok yoğun bir şekilde <LINKZ id=linkz1>senaryolar</LINKZ> okuduğunu belirtti.

HEM HÜZÜNLENDİRECEK HEM GÜLDÜRECEK

Cem Yılmaz gibi bir stand up uzmanıyla zaten rakip olmadığını derdininin güldürmekten ziyade aynı zaman da hüzünlendirmek de olduğunu belirten İclal Aydın 'Yapacağım şov da kendimi oynayıp kendimi anlatacağım'' dedi.

iclal_aydin_s.jpg

En son geçen sene Ağustos'ta Kanal D'de bir program yapmıştı. Pek tutmadı diye hatırlıyorum. Benim kadın sunucu olarak sevdiğim 2 kişi var. Biri İclal Aydın diğeri Şebnem Kısaparmak. Her ikisini de çok takdir ediyorum. Seviyeli bir üslup ile sunuyorlar programlarını.

En son geçen sene Ağustos'ta Kanal D'de bir program yapmıştı. Pek tutmadı diye hatırlıyorum. Benim kadın sunucu olarak sevdiğim 2 kişi var. Biri İclal Aydın diğeri Şebnem Kısaparmak. Her ikisini de çok takdir ediyorum. Seviyeli bir üslup ile sunuyorlar programlarını.

Yanılmıyorsam Ocak 2011' de bir programı başlamıştı ve erken bitmişti.

İclal Aydın, beğendiğim nadir kadın sunuculardan biri. Başarılı olur umarım :)

En son Hayat Ağacı vardı sanırım. Ama o program oldukça sıradandı bence ve tutmadı doğal olarak :)

O program talk show tadındaydı ama sabah olması dezavantajdı. Hiç kimse sabah ya da öğlen bu tip bir programı izlemezdi. :)