İclal Aydın "Veda"da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
İclal Aydın "Veda"da
Kanal D'nin iddialı dizisi 'Veda'nın kadrosuna İclal Aydın da katıldı.

271020121013146947474_2.jpg

İddialı dönem dizisi 'Veda'da kan değişikliğine gidildi. Dizide Behice karakterini canlandıran JaleArıkan'ın yerine İclal Aydın geldi. 'Veda'da Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Mehmet Reşat Bey'in eşi Behice karakterini canlandıracak olan Aydın, son olarak 'Aşkın Halleri' dizisinde rol almıştı.
Senarist de Değişti
Bu arada, dizinin yapımcı firması Medyapım'dan aldığımız bilgiye göre 'Veda'nın ilk dört bölümünü yazan Sündüz Haşar'la da yollar ayrıldı. Haşar'ın yerine daha önce 'Huzur Sokağı'nın ilk üç bölümünü kaleme alan Funda Çetin ve 'Deniz Yıldızı' ve 'Derin Sular' gibi yapımları yazan Pınar Uysal'la anlaşıldı.
Hem oyuncu hem de senarist değişikliğine giden 'Veda'nın yeni bölümü Perşembe akşamı saat 22.30'da Kanal D'de yayınlanacak.

Jale Arıkan'ı başarılı bulmadığımı belirtmiştim daha önce bu değişiklik yerinde gibi gözüküyor ama yine de bu tip oyuncu değişiklikleri genellikle pek hoş karşılanmaz. Bunun olumlu mu olumsuz mu yansıyacağını bekleyip göreceğiz. :)

Jale Arikan'i nedense ben basarili bulmuyordum bir türlü dizide, sanki hep mutsuz gibiydi.

Senarist degisiklikligi diziyi umarim olumlu etkiler.

doğru karar da seyirci alısacak mi buna ıclal aydının bunu neden kabul ettigide ilginç. sonuçta kendini stepne yerine koydu.

senarist değişiklikligi genelde ise yaramaz ama ikiside iyi senaristler bakalım ne yapacaklar

Son düzenleme:
Boşuna Geliyor 4 Bölüm Falan Kalır :(
Dizi Bitti Bence

doğru karar da seyirci alısacak mi buna ıclal aydının bunu neden kabul ettigide ilginç. sonuçta kendini stepne yerine koydu.

senarist değişiklikligi genelde ise yaramaz ama ikiside iyi senaristler bakalım ne yapacaklar

Demek ki Funda Çetin Huzur sokagi'ndan veda için ayrildi.. Bence diziyi Deniz Akçay da yazabilirdi

Demek ki Funda Çetin Huzur sokagi'ndan veda için ayrildi.. Bence diziyi Deniz Akçay da yazabilirdi
Funda Çetin Huzur Sokağının ilk 3 bölümünü gerçekten iyi yazmıştı yeni senaristler Funda Çetin kadar başarılı değil

veda için ayrılmadı zaten dizi çekilmeden önce ilk 3 bölüm yazilmisti. yani veda başlamadan önce senarist ayrılmış. büyük ihtimal atv dizinin senaryosunu beğenmedi :)))) kadını yolladi

- - - Ekleme - - -

veda için ayrılmadı zaten dizi çekilmeden önce ilk 3 bölüm yazilmisti. yani veda başlamadan önce senarist ayrılmış. büyük ihtimal atv dizinin senaryosunu beğenmedi :)))) kadını yolladi

- - - Ekleme - - -

Ama atv kapiyi gösterdiyse neden acaba, çok da akici ve iyi yaziyordu bence..

Yakışır İclal Aydın'a..
Umarım dizi bitmez de o da hep ekranda görünmüş olur..
Şimdiden bol başarılar kendisine :05.18-flustered:

Sen de izliyorsun degil mi Veda'yi Haluk? Nasil buluyorsun diziyi?

Ben her gün FOX'tayım. Nasıl bakacağım Veda'ya Allah aşkına. Sadece sizin yorumlarınızı okuyorum ve sizler cidden çok beğeniyorsunuz diziyi. İclal'in de gelmesi diziyi olumlu etkiler. İnşallah bitmez. Çünkü FOX'tan başka sadece Kanal D'yi severim ben ama bakmam :D

Ben her gün FOX'tayım. Nasıl bakacağım Veda'ya Allah aşkına. Sadece sizin yorumlarınızı okuyorum ve sizler cidden çok beğeniyorsunuz diziyi. İclal'in de gelmesi diziyi olumlu etkiler. İnşallah bitmez. Çünkü FOX'tan başka sadece Kanal D'yi severim ben ama bakmam :D

Yani FOX'ta yayinlanan diziler disinda hiç bir diziyi takip etmiyormusun ?

Yani FOX'ta yayinlanan diziler disinda hiç bir diziyi takip etmiyormusun ?

FOX'ta yayinlanan diziler disinda hiç bir diziyi seyretmediyorum evet :)

Ama hepsinden haberim var (Oyunculardan, bölümlerden, özetlerinden, neler olacağından)