Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga Aynenböyle mesajlar yaz sonra niye ceza veriyolar diye ağla cezadan şikayet edecek en son kişi sensin bi de konu açmış krize girdim neye itiraz ediyon
Aga Aynenböyle mesajlar yaz sonra niye ceza veriyolar diye ağla cezadan şikayet edecek en son kişi sensin bi de konu açmış krize girdim neye itiraz ediyon
Ne çocuğu ne saçmalıyon ?adam onu bile anlamıyor kafana vursana bi içinde ne var acaba
- - - Ekleme - - -
konunun başında saçmalamayın diye uyarı yazdım 4 kere. bu sorun vadicilerde olduğuna göre küçük yaşta vadi izledikleri için yeterli gelişim gösterememişler. gerçi çocuk dizisini çocuklar izler yapacak bişey yok
Bizler yöneticiler olarak da hata yapabiliriz, sonuçta bizlerde sizin gibi insaniz ve hatasiz kul olmaz zaten.
Bazi cezalar hakkinda yanlis kararlar almis olabiliriz veya ceza gerektiren mesajlara da ceza vermemis olabiliriz ama geçmise degil gelecege bakmak gerek diye düsünüyorum.
Hergün bize onlarca rapor edilen mesajlar geliyor sikayet için, hepsi tek tek inceleniyor ve degerlendiriliyor. O sirada online olan yöneticiler bu raporda nasil bir uygulama yapacagini belirliyor ve gerekirse ceza veriliyor.
Ama bu konunun gidisati bence iyi degil ve bunun için kilit.
Aynen kendi kendine banlansınagam sakın cevap vermeyin şikayet edin banlansın
Cevap yoqarkadaş adamlara 4 kere saçmalamayın dedim olmadı beni engellemeyin dedim kullanın şunu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?