İbret-i Alem Dizisi Yeni Bir Geniş Aile Olamaz

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Sina Koloğlu, Milliyet gazetesindeki köşesinde yazdı:

'İbretim Ailem' (Star) baktım forumlarda genel olarak beğeni toplamış. Hatta uçar kaçar bir dizi olduğu, esprileriyle farklılığını ortaya koyduğu yazılmış. 'Geniş Aile'den hatırladığımız Ömer Uğur'un bu dizinin yönetmeni olması 'Yeni 'Geniş Aile' geldi' müjdeleriyle duyurulmuş. Dedim ya, ya ben başka dizi izledim ya da kafam basmıyor. Böyle bir heyecanı ve müjdeyi yaşamadım. İzlemeye devam tabii ki.

Olamayacağı zaten belli. Zaten dizinin Geniş Aile ile uzaktan yakından alakasıda yok. Geniş Aile'nin yeri doldurulamaz bence.

Geniş Ailenin yanına yaklaşamaz.Son 2 senelere kalite bakımından Kanıt,Suskunlar hariç söyle kaliteli dizi göremedim (Vadiyi saymıyorum 11 sene oldu)

Güzel bir dizi ama Geniş Aile'yle pek yakınlığı yok.
Ama bunu bir bölümde anlamak da zor aslında, ilerleyen bölümler daha iyi bir şekilde anlatır.

Bir Alex değil tabii ki

Yani izledim de Geniş Aile'deki tad yoktu Geniş Aile olamaz ama çoğu komedi dizisinde iyi our

Geniş Aile'ye benzemiyor zaten.Bence kıyaslanabileceği dizi leyla İle Mecnun olabilir anca.

Çoğu kişi Geniş Aile'ye benzetmiş

Ama reytinglere bakarsak ve daha yazdayız pek uzun soluklu sürmeyecek gibi

Dizi güzel di ama geniş aile gibi olamazdı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konusunu gormusken yazmis olayim bu dizi cok komikti ben baya sevmistim tutmamasi cok uzucu