İbrahim Tatlıses, İbo Şov ile Ekranlara Geri Dönüyor!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,827
Puanı
1,060
İbrahim Tatlıses ekrana dönüş hazırlığında! İbo; türkü söylemeyip sadece konuk ağırlayacağı yeni şovu için tekliflere açık!

KAYBI 30 MİLYON LİRA CİVARI

Silahlı saldırıya uğradığı 13 Mart 2011'den bu yana ekrandan ve sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses'ten sürpriz karar! Sahneden ayrı kaldığı 19 ay boyunca 30 milyon lira civarında büyük bir maddi kazançtan olan ünlü türkücü, bunu telafi etmek için 'İbo Şov'u yeniden çekme kararı aldı.

YENİ FORMATIN TALİBİ VAR

Şov programını son olarak Beyaz TV'de yapan Tatlıses; ekrana farklı bir formatla gelecek. Tatlıses; türkü söylemeyeceği, yalnızca konuk ağırlayıp sohbet edeceği yeni 'İbo Şov' için görüşmelere başladı. Sanatçının, ciddi bir talibinin de olduğu öğrenildi.

Sabah

Ses haricinde karakterini beğenmediğim biridir İbrahim Tatlıses.Konukları hoşuma gitmediği sürece takip edeceğimi zannetmiyorum.En son Yıldız Tilbe ile olan kavgası sonucu da iyice soğudum programından.

insallh show tv de olur caner erdem alir yaa bu programi bence kacirmaz

Bence de Show kaçırmaz, alır İbo'yu.

İyi de reyting alır kanımca...

İbo show gibi programmı var..

Başlasın hiç kaçırmam eski günler gibi

zaten show tv boyle programlarda basarili ister tanitimlarla ister konuklarla istersede vtr ler hersey basarili insllh show da olur

İyi reyting alır

Pazar Günü Acunu Keser
Ama Show TV Almaz Kanımca En Büyük Şov u Aldı

Ciddi talibi büyük ihtimalle Show TV'dir.
Show TV Cumartesi ya da Pazar günlerinden birini İbo Show'a verebilir.

Ooo süper haber, kanalı önemli değil izlerim her türlü

Büyük ihtimalle Show Tv'de yayinlanir..

Bence Show almaz.Küçük kanallardan biriyle başlar.Sonra İbrahim Tatlısesin ve programın gidişatına göre büyük kanallara transfer olabilir.
Acunu geçeceğini zannetmiyorum.Belki ilk programlarda geçebilir ama sonradan geçemez.Acun daha samimi.

yeter artık bu adamın paraya ihtiyacımı var niye böyle bir işe girişiyorki yaşı gelmiş 65 lere oturup harcasın paralarını sağlığına baksın gereksiz bir hamle....

vallahi show tv ic yapimlar cok guclu ve deneyimli isimler var basinda caner erdem ibrahimi alir bence hem acun da gitdi show tv nin buyuk kozu ola bilir hayirlisi bekleyelim

show tv ama ekim ayina bomba gibi giriyor fatih dizisi benezemes kimse sana seflerin duellosu ve buyuk odullu para yarismasi ibrahim tatlises de gelirse show tv baya reytinkler ucar bence

Ben büyük kanallardan birine gidebileceğini sanmıyorum. En iyi ihtimal Fox olur ama o da çok zor bence. Muhtemelen yine Beyaz TV ayarında bir kanalla anlaşır. TV Em olabilir.

Bence Beyaz TV veya Show TV'ye gider.