İbrahim Çelikkol'a Reaksiyon Eğitimi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,018
Puanı
1,060
17 Eylül akşamı Star TV'de başlayacak olan Reaksiyon dizisi için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Dizinin başrollerinden İbrahim Çelikkol dizi için başladığı eğitimleri bitirdi.Askerlerle birlikte eğitim alan Çelikkol,paraşütle atlama, pusu, kaçma kurtulma, taktik alanı ve hedef tahribi gibi konularda eğitildi.

İbrahim Çelikkol,Nehir Erdoğan,Erdal Beşikçioğlu ve Selen Soyder'in başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezonun iddaalı dizileri arasında gösteriliyor.

ProxyImage.jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @*YıldırıM* @mrt-06

Dizi çok iddialı:)İbrahim desen çok iyi:)
Ama neden selen önde değilde nehirin adı önde:bağır:

eski vadi oyuncusu ismail demircide ibrahim çelikkolla brlikte dizide 2 ana karakterden birini canlandırıcak yanı görevi birlikte üstlenicekler 3.fragmandada bu çok açık belirtirmiş durumda çok iyi bir ikili olucaklar ismail ve ibrahim :Z:Z:Z

eski vadi oyuncusu ismail demircide ibrahim çelikkolla brlikte dizide 2 ana karakterden birini canlandırıcak yanı görevi birlikte üstlenicekler 3.fragmandada bu çok açık belirtirmiş durumda çok iyi bir ikili olucaklar ismail ve ibrahim :Z:Z:Z
yaşadın kız artık bir parlağa bakar sıkılır ötekine bakarsın :F

yaşadın kız artık bir parlağa bakar sıkılır ötekine bakarsın :F
eee kurtlar vadisinde hiç tek çalısan olmuyordu önce çakır polat sonra polat memati yanı hep iki kişi üstünden götürmeye çalısırıyordu reyaksiyon senaristleride vadis enaristi sonucta
reyaksiyondada iyi bir ikili çıkarmaya çalısıcaklar gibi görünüyor ben seçilen oyuncuları yeterli buluyorum 🙂🙂

eee kurtlar vadisinde hiç tek çalısan olmuyordu önce çakır polat sonra polat memati yanı hep iki kişi üstünden götürmeye çalısırıyordu reyaksiyon senaristleride vadis enaristi sonucta
reyaksiyondada iyi bir ikili çıkarmaya çalısıcaklar gibi görünüyor ben seçilen oyuncuları yeterli buluyorum 🙂🙂
sana parlak olsun,kaslı olsun yeterli :F

Boşuna uğraşmış biraz kurtlar vadisi ve polat izleseydi rolüne çok iyi çalışmış olacaktı)))

adam sadece para kazanmak istemiyor belli ki azcık inandırıcı olayım demiş:)))))
Ondan dedim ya rolün oynanması ve sahicisi varken( toplumda necatiyi taklit eden binlerce kişi olduğuna gore gayet sahici oynuyor) tali yollara girmeye gerek yoktu. O yapmazsa seyirci yapacak ))))

Ondan dedim ya rolün oynanması ve sahicisi varken( toplumda necatiyi taklit eden binlerce kişi olduğuna gore gayet sahici oynuyor) tali yollara girmeye gerek yoktu. O yapmazsa seyirci yapacak ))))
necatiyi taklit etmek çok kolay :) ibrahim çelikkol zor yolu seçmiş asıl olması gerkeni taklit etmiş :)

Ben de onu diyorum . otunculuk oyle ahim sahim zor bir sey degil onemli olan abartmadan sahici olmak ondan necatiye baksin diyorum)))
necati nasıl abartacak ses eğitimi ile mi mimikleriyle mi vücut özellikleriyle mi (b) neyse ibrahim çelikkolun daha iyi olacağı ortada :X