İbrahim Çelikkol Reaksiyon'dan Neden Ayrıldı?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin iddialı dizisi Reaksiyon'un başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı.

Dizinin başrol oyuncularından birisi olan İbrahim Çelikkol'un ayrıldığı söylenmişti. İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılma nedeni belli oldu. Dizinin başından beri dizinin yönetmeni Onur Tan ile tartışmalı olan oyuncu 'Ya yönetmen ya ben' diyerek yapımcıya rest çekmiş. Daha sonra oyuncunun diziden ayrılmasına karar verilmiş. İbrahim Çelikkol ise diziye 10. bölümde veda edecek.
uploadfromtaptalk1415952551372.jpg

İddialar dönüp durur şimdi ortalıkta. Ben İbrahim'in böyle bir şey diyeceğini düşünüyorum tabi role kapılıp gitmediyse.:)

İbrahim Çelikkol'un çok iyi birisi ama çok da sinirli bir yapısı olduğunu duydum. :)
İddialar doğrudur bence.

@Çiğdem- gerçekten şımarıkmış :F
zaten ilk bölümden itibaren sürekli söylüyorum en kötü rol yapan kişi dizide ibrahim beydi tamam çok karizmatik bir adam ama oyunculuğu çok kötü durumda malesef bu adamı başrol yaparak kendi sonlarını hazırladıalr cüneyt beyler en bastan hatayı bu adamı dizide başrol yaparak yaptılar 🙂🙂🙂

zaten ilk bölümden itibaren sürekli söylüyorum en kötü rol yapan kişi dizide ibrahim beydi tamam çok karizmatik bir adam ama oyunculuğu çok kötü durumda malesef bu adamı başrol yaparak kendi sonlarını hazırladıalr cüneyt beyler en bastan hatayı bu adamı dizide başrol yaparak yaptılar 🙂🙂🙂
Dizinin senaryosu berbatti lo 8 bölüm oldu hala karakter tahlili yapamadim [emoji57] 13. Bolumde bitcekmis bakalim

Öyle birşey yok. İbrahim Çelikkol özel hayatında yaşadığı sorunlardan dolayı ayrılmak istemiş, yapımcı da izin vermiş. Olay bundan ibaret.

Böyle düşük reytingli dizide oynamak istemediği için ayrılmıştır muhtemelen, kandırmayın bizi... :)

İbo o kadar da ileri gitmez herhalde. Nedeni bence ya özel hayattır, ya bu. Neyse, geçmiş olsun tekrar...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919