İbrahim Çelikkol Reaksiyon'dan Ayrıldı!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
Reaksiyon dizisinin basrol oyuncularından İbrahim Celikkol Reaksiyonun bu aksam ki bölümünde diziye veda etti.

Önce Nehir Erdogani kaybeden dizi bu sefer İbrahim Celikkolu kaybetti. İbrahim Celikkolun yonetmen Onur Tan ile ola tartismalari nedeniyle diziden ayrilacagi birkac hafta önceden açıklanmıştı.

Diziye Oğuzun yerine çok daha ünlü biri ileri ki haftalarda kadroya katılacak..

Fragman müziğinden belliydi zaten öleceği. Umarım yerine daha iyisi gelir ve dizi toparlanır.

Yine de kesin gözüyle bakmasak mı ne :A rüya falan çıkmasa bari dilerim ölmüştür :A yeni kişiler gelicek nede olsa :Z

Reaksiyon'dan kaçan kaçana. :A

Dizi yeni yılı görür mü meçhul. :)

Ben halen öldüğünü düşünmüyorum. Evet rolü kaldıramadı bu bir gerçek ama bir başrol bu kadar kolay kolay harcanmamalı.

Star Tv'yi gerçekten alkışlıyorum.O reytinglerle hala devam ediyor,dizilerinin kıymetini bilen bir kanal tebrikler bir kez daha.

İbrahim giderse selen soyderin manası kalmaz dizide yahuu oguzun çocuğu için dizideydi. Dizi behzat yine basrol oldu dizide)) dizinin ismi de behzat dayi olsun bari))

çok daha ünlü biri gelecek derken brad pitt mi gelecek sanki türkiyede ibrahim çelikkoldan çok daha ünlü biri kim olabilir :XXX

diziyi bugün izleyebildim bu sahnelerin rüya olması imkansız normal bir sahneydi işte ibrahim beyden sonunda kurtulduk :Z:Z:Z
dizi başladığından beridir hemen hemen aynı şeyleri söylüyorum ibrahim dizide en kötü rol yapan oyuncuydu 🙄🙄🙄

ahh beyaz karanfilde bitti korkmaya başladım ibrahimin yerine sakın kenan çobanı getirmesinler
kenan çoban başka dizide başrol olamıcanı bence çok kısa sürede kanıtladı öyle bir hata yaparsalar reaksiyon bu sefer kesin biter yanı 🙁🙁🙁

Geçmiş olsun. Dizi zaten kötü gidiyor dizi için farketmeyecektir bu durum ama başrol kaybı yaşayıpta düşen tek dizi galiba bu.:F

Oguz karakterinin dizide ölmesi kötü oldu bence. Kim canlandirirsa canlandirsin, dizi adina o karakterin ölmesi kötü oldu bence.

Dizinin bitmesi taraftarıyım açıkcası. Çünkü Reaksiyon için harcanan bütçe gerçekten çok fazla ama dizi, reytingleriyle bunu karşılayamıyor. Star, bu diziyi artık bitirmeli.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy