İbrahim Çelikkol Reaksiyon'dan Ayrıldı Mı?

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
Pazartesi akşamları Star Tv yayınlanan Reaksiyon dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol hem diziden hemde sevgilisi Sinem Kobal'dan ayrıldı.

Edinilen bilgilere göre Çelikkol, Reaksiyon dizisinin reytinglerinin kötü gitmesinden dolayı diziden ayrılacak. Çelikkol, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken dizinin diğer başrol oyuncusu Nehir Erdoğan'ın da geçen hafta diziden vurularak ayrılması dizi bitiyor mu sorularını akla getirdi.

Çelikkol kısa bir zaman önce sevgilisi Sinem Kobal'dan ayrılmış ayrılığın nedeni ise Sinem Kobal'ın Kaprisleri olduğu iddia edildi.

uploadfromtaptalk1415952551372.jpg

Diziye bak başrolleri öldürüyor.:F

İbrahim'in yazın ekrana dönmeyeceğim oyunculuk eğitimi alacağım haberi çıkmıştı. Keşke dönmeseydi. Belki hyem aşkta hemde işte kazanırdı.:)

Daha 10. bölüme gelmeden iki başrol ölerek diziden ayrıldı. Reyting almak için mi yapıyorlar nedir? Bence bu dizi 13. bölümü göremez.

Bu başrollerini yanlış olduğu o kadar açıktı ki burada bunu yazmayan kalmadı. İbrahim celikkol kim ya.. Dizinim ilk bolumunde dedik dizi aşırı karışık. İstedikleri kadar öldürsünler olmaz. Siyasetle ilgilenen çoğu kişi bile anlamiyor ki Türkiye de siyaseti takip eden çok az kişi var

ibrahim bey diziden ayrılırsa dizinin tutması için bir şansı olur bence bu adamı polat alemdar yapmaya çalıstı cüneyt beyler ayy bukadar saçma bir hamle hiç görmemiştim ben her hafta yazıyorum zaten ibrahim reaksiyonda en kötü oynayan oyuncu şuan okadar abartı isteksiz donuk oynuyorkı yanı anlatamam yavuz ve tekin karakterlerin yanında çok geride kalıyordu oğuz karakteri ibrahim beyi göndersinler yerine baika bir oyuncu getirsinler o havayla izlenirse reaksiyon son bir şansı olur yanı en azından ama ibrahım olduğu sürece bu dizinin şansı falan olmaz 🙂🙂🙂

ayrıca sinemi ibrahim terk etmedi sinemin huyu böyle çocuklarla eğleniyor iş ciddiye binincede tekmeyi basıyor arda diye bir çocuklada evlenme haberleri çıkınca tekmeyi atmıştı şimdi aynısını ibrahime yaptı eğlendi gönlünce iş evlenmeye gelince ciddiye binincede attı tekmeyi :F

ibrahim bey diziden ayrılırsa dizinin tutması için bir şansı olur bence bu adamı polat alemdar yapmaya çalıstı cüneyt beyler ayy bukadar saçma bir hamle hiç görmemiştim ben her hafta yazıyorum zaten ibrahim reaksiyonda en kötü oynayan oyuncu şuan okadar abartı isteksiz donuk oynuyorkı yanı anlatamam yavuz ve tekin karakterlerin yanında çok geride kalıyordu oğuz karakteri ibrahim beyi göndersinler yerine baika bir oyuncu getirsinler o havayla izlenirse reaksiyon son bir şansı olur yanı en azından ama ibrahım olduğu sürece bu dizinin şansı falan olmaz 🙂🙂🙂

ayrıca sinemi ibrahim terk etmedi sinemin huyu böyle çocuklarla eğleniyor iş ciddiye binincede tekmeyi basıyor arda diye bir çocuklada evlenme haberleri çıkınca tekmeyi atmıştı şimdi aynısını ibrahime yaptı eğlendi gönlünce iş evlenmeye gelince ciddiye binincede attı tekmeyi :F
senin polattan daha iyi kız :F

neyse acaba akıllarındaki ne bir bir başrolleri öldüriyiler:X

senin polattan daha iyi kız :F

neyse acaba akıllarındaki ne bir bir başrolleri öldüriyiler:X
cüneyt beyler başrol öldürmeye alışık kişiler cnm
kurtlar vadisinde oktay kaynarca gürkan uygun gibi kişileri çıkarmışlar yanı ibrahim çelikkol onların yanında hiçbirşey bu dizide :F:F:F

Nehir çok da önemli değil, ama İbo çıkarsa kötü olur. Dizi, öyle ya da böyle 13. bölümü görecektir ama kanalı nedeniyle... :)

O zaman, Paramparça 24 Kasım Pazartesi akşamı 20.30'da Star'da... :F

Ben dizinin başrollerini ilk duyduğumda beğenmemiştim. Diziyi ben izlemedim ama siz dahil herkes dizinin karışık olduğunu söylüyor. Dizi maliyetini karşılayamıyordur bile. Neden hala devam ediyor??

Kurtlar Vadisi gibi olacak İsmail Demirci her açıdan çok daha iyi bir oyuncu başrolü hak ediyor.

İbrahim Celikkol zaten diziye hiç yakışmamıştı çıkması iyi olmuş. Umarım diziye bir şey olmaz da dizi devam eder.

Nehir çok da önemli değil, ama İbo çıkarsa kötü olur. Dizi, öyle ya da böyle 13. bölümü görecektir ama kanalı nedeniyle... :)

O zaman, Paramparça 24 Kasım Pazartesi akşamı 20.30'da Star'da... :F
Yok artık lo o zaman 9. Bolumde diziyi ya bitircekler yada pt2ye atacaklar senin dedigine gore.Cunku bu pazartesi 9. BÖLÜM yayinlancak :)

Yok artık lo o zaman 9. Bolumde diziyi ya bitircekler yada pt2ye atacaklar senin dedigine gore.Cunku bu pazartesi 9. BÖLÜM yayinlancak :)
10. bölümde pt-2'ye geçer, 13. bölümde de sona erer... :)

10. bölümde pt-2'ye geçer, 13. bölümde de sona erer... :)
Aman ben nasıl olsa netten izliyorum :)

Bu arada dizim yarın yok uyeler olmadığı için ve senaryo yetismedigi için alakasiz ama soyliyim dedim :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919