İbrahim Çelikkol "Reaksiyon"dan Neden Ayrıldı?

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Bu konuyla ilgili çeşitli iddiaları Vatan Gazetesi'nin Makaron ekinden Gülşen Yüksel haberleştirdi. İşte o iddialar:

İddia 1: İbrahim Çelikkol yapımcıyla sözleşmeye imza atmadan önce 'gece gündüz çalışırım, saat kısıtlamam yok' dedi. Daha setin ilk haftasında 'Her gün böyle mi çalışacağım, böyle olmaz' diyerek şikayet etmeye başladı.

İddia 2: Çalışma arkadaşlarıyla iletişimini doğru kuramadı, ard arda tartışmalar yaşadı.

İddia 3: Rejiyle kavga etti, sinirlenerek seti terk etti.

İddia 4: Oyunculuğuyla ilgili müdahaleye izin vermeyerek yönetmen Onur Tan'la zıtlaştı.

İddia 5: Üç hafta önce Erdal Beşikçioğlu'nun da olduğu sete alkollü geldi.

ff_8707.jpg

Kötü örnek olmuş meslektaşlarına hep. Ama bence özel hayatı etkilemiştir bu durumu.:D

Yalnız bunların hepsi birer iddiadan ibaret. Ben doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum...

Bence hiçbiri doğru değildir. Ama doğru olsa bile çalkantılı özel hayatı yüzünden bunları yapmıştır diye düşünüyorum...

reaksiyon-2_640.jpg

İbrahim Çelikkol, Pazartesi günü Star TV'de yayınlanan Reaksiyon dizisinden ayrılığına sebep asıl gelişme ne?

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İsmail Demirci, Yurdaer Okur ve Selen Soyder'in paylaştığı, Reaksiyon Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Reaksiyon dizisine 10.bölümde veda eden İbrahim Çelikkol'un ayrılığında perde arkasında yatan sebep belli oldu. İbrahim Çelikkol diziden, özel hayatında son zamanlarda yaşadığı olayların kendisini etkilediği ve bu nedenle işine konsantre olamadığı gerekçesiyle ayrılmak istedi. Kendi kararıyla diziden ayrılan Çelikkol için söylenen iddialar bu gelişmeyle asılsız çıktı. Yakışıklı oyuncu oyunculuk dersleri almak ve dinlenmek için Amerika'ya gittiği de gelen bilgiler arasında.​

Bence tns oldurdu oguzu ))) reytingler düştü diye gitti))

Türk subayının hakkını veremedi başka sebep aramaya gerek yok. Polat Alemdar gibi kahraman yaratmak kolay değil.

aksiyon sahnelerinde rakip kabul edilen dizinin başrolünden çok daha iyiydi :)))
büyük ihtimal yönetmenle yaadığı sorundan gitmiştir ötekiler mantıklı gelmiyor

Bıktım 2-3 haftadır aynı adamın haberinin ısıtılıp önümüze konulmasından :T: Kadro bi kere baştan yavandı. 2 oyuncu haricinde:)

Bencede iddialar doğru değildir yönetmenle tartışması dışında. :)
Daha güzel bir diziye döner umarım. :bhr:

İddiaların büyük kısmı doğru.. hatta Bahadır Özdener Twitter üzerinden çıkan haberlere karşılık ufak bir yorumda da bulunmuştu..

Tapatalk 2