İbo'dan Didem'e Son Darbe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Didem, Tatlıses'in kendisi için tuttuğu evin kirasını da artık ödemeyeceğini öğrendi...
İbrahim Tatlıses'in sahnesinde tam 7 yıl dans ettikten sonra ünlü sanatçının evlendiği eşi Ayşegül Yıldız yüzünden işten atıldığı iddia edilen oryantal Didem'e bir darbe daha geldi. Didem, Tatlıses'in kendisi için tuttuğu evin kirasını artık ödemeyeceğini öğrendi. Bu sebeple çok üzülen ünlü dansçı kendi bütçesine uygun ev arayışına geçti. Cihangir'de dolaşırken görüntülenen Didem, "Kendi bütçeme uygun ev arıyorum. Artık buralarda oturmak istiyorum" demişti.

Perihan Savaş da, İbrahim Tatlıses'le ilgili açıklamalarına devam ediyor. İşte Savaş'ın son söyledikleri; İbrahim Tatlıses benim arkadaşım, artık benim hayatıma karışmaz, ben de ona karışmam. İbrahim Tatlıses'le olan ilişkimin ardından evlendim. O da öyle. Ben onun hayatında olsam da kuma gibi otursam ses çıkarmasam herkes haklıdır. Ama ben İbrahim Tatlıses'in kadını değilim. Ben ayrıyım. İbrahim Bey evlenmiş böyle istemiş. İbrahim Bey hayatının en mutlu günlerini geçirsin evliliklerinin keyfini çıkarsınlar. Evleneceğini bir hafta bana söyledi. Ben artık mutlu ve dingin bir hayat yaşamak istiyorum dedi...'

c128396.jpg
cx26002.jpg