'İbo Show'un Yeni Bölüm Konukları Belli Oldu! | 29 Mayıs

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,134
Puanı
1,060
1605376427415-png.95130

'İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu!

Yapımcılığını Poll Production ile Global Medya'nın üstlendiği, İbrahim Tatıses'in keyifli sunumu ile ekrana gelen, her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne Burcu Güneş, Hakkı Bulut, Gökhan Tepe, Mine Koşan ve Vahdet Vural konuk oluyor.

'İbo Show' yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de Star TV'de!

Bazı bölümler çok konuk alacaklarına kötü konuklu bölümlere iyi konukları serpiştirseler ya hiç mi kafası çalışmıyor bunların. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Konuya tanıtım eklendi

Hayatımda duymadığım isimler :A
Burcu Güneş, Hakkı Bulut, Gökhan Tepe, Mine Koşan
Bunları nasıl bilmezsin :A ben diğer adamı bilmiyorum sadece :A Mine Koşan'ı duymamış olmanızda anlarım ama Burcu Güneş ve Gökhan Tepe pop müziğin sevilen ve bilinen isimleri.

Hakkı Bulut ise bu şarkı ile iyi bilinir :A
------

Bu sondaki resmi başa alıp diğerini silsene fragman da aynı resim olunca peş peşe tuhaf duruyor. :A
Baştaki dursun. O bana lazım. Diğer fotoyu silerim olmadı. Video yoktu ve konumu kaynak belirtmeye gerek kalmadan o foto ile gerçek olduğunu gösterdim açarken :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Burcu Güneş, Hakkı Bulut, Gökhan Tepe, Mine Koşan
Bunları nasıl bilmezsin :A ben diğer adamı bilmiyorum sadece :A Mine Koşan'ı duymamış olmanızda anlarım ama Burcu Güneş ve Gökhan Tepe pop müziğin sevilen ve bilinen isimleri.

Hakkı Bulut ise bu şarkı ile iyi bilinir :A
Asla bilmiyorum :A

Bu şarkıyı Sertab Erener den dinledim ve harika yorumlamıştı :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Belki değil :A? çok emin konuşuyorsun :A 18'im :A bilmemem çok normal ve bu tarz sanatçıları dinlemiyorum :A
Şimdi profilini tıklayınca gördüm :A
Arabesk herkese hitap etmez zaten. Özellikle sizin gibi 20 yaş altında gençlere :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Konuk bulmakta zorluk çekiyorsunuz işte. En iyisi tadında bitirin. Böyle hatırla, gönülle devam ettirip programının bir zamanlar fırtınalar estirdiği yıllara da zarar veriyorsunuz. Aklımızda eski bölümleri ile tatlı bir anı olarak kalsın.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl