'İbo Show' Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2969556_810x458.jpg

İbo Show, yeni sezonuyla geri dönüyor!

Yapımcılığını Poll Production ile Global Medya'nın üstlendiği, İbrahim Tatıses'in keyifli sunumu ile ekrana gelen program Haziran ayında sezon finali yapmış ve yılbaşı özel bölümüyle geçtiğimiz haftalarda izleyici ile buluşmuştu.

Başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen programın yeni sezon bölümleri için hazırlıklar başladı. Daha önceki bölümlerin en güzel anları ile hazırlanan tanıtımla yeni sezonu duyurulan programın yeni bölümlerinin tarihi ise henüz belli değil.

İbo Show, yeni bölümleriyle yakında Star TV'de!

Dün yılbaşı tekrarına şöyle bir baktım da orda bu stüdyoda devam edeceğiz artık demişti. Son dönem reytingleri düşüyordu bakalım yeni sezonu kaç reyting alarak açacak.

Efsanenin geri dönmesi için vakit etken değil mi? :A Son zamanlarda berbattı zaten iyice çöker artık.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler var o yüzden eskisi gibi pazar yayınlanır. Ama geçen sezonda bile hızlı düşüşe geçmişken bu yıl 2-3 bandından öteye gitmesi zor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Düşüş yaşamaya başlamıştı Yeni sezonda neler yapacak bakalım

2-3 bölümden sonra ido proğramı alır babasından bence. kulislerde böyle birşey duydum

Keşke dönmese. Muhtemelen pazar akşamı yayınlanır umarım nal toplar reytinglerde zaten öyle de olucak :A Maske Kimsin Sen'i etkilenmesin de ne hali varsa görsün :Z

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Yılbaşı reytinglerinden sonra böyle bir karar verildiği çok açık ama İbo'nun konuşmaya bile mecali yok, insan izlerken yoruluyor nedir bu para hırsı iyi değilsin işte.

• Beğendim
Reactions: Gizmen