İşte Yeni Emret Komutanım !

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Kanaltürkte yeniden yayınlanacak olan Emret Komutanım'ın kadrosu belli oldu.Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ümit Efekan ve Sarp Levendoğlu olacak.

Komutanlar:
Piyade Üstteğmen Burak Aslan : Serdar Özer
Tabip Üstteğmen Eda Yılmaz : Didem Reze
Piyade Albay Haluk Erdoğan- Hidayet Erdinç
Piyade Astteğmen Ethem Timur- Bilal Çatalçekiç
Piyade Kıdemli Başçavuş Ahmet Şahin: Naci Taşdöğen

Mehmetçikler:
Nizam Eşki (Onbaşı) – Murat Yatman
Çetin Ceviz- Taner Ergör
Fikret Can – (Onbaşı) Özgür Şenyer
Ali Sütlaç- Başar Doğusoy
Gıyaseddin Mani- Halim Ercan
Teoman Özdemir- Göktay Tosun
Tarkan Kutlu- Can Güreler
Sivil oyuncular:
Hemşire Gönül Kayhan- Merve Erdoğan
Albayın kızı Banu Erdoğan- Öznur Serçeler

538080_478634558851614_1845569978_n.jpg

Kadro çok iyi değil, ama iş yapar en azından. Ben izlerim diziyi, iyi bir dizi olacaktır. :)

Şu kız kim? Bi kız ismi gördüm araştirdim benzetemedim.Kimseyi tanımıyorum nasıl olur dizi bilemem.STV kalitesinde bişey olsa kanalını idare eder elbette.

- - - Ekleme - - -

Sarp Leventoğlu şimdide kamera arkasına mı geçek? Oyunculuktan anlasa kendisi adam gibi dizide oynardı kalkmiş yönetmenlik yapıyor.

Birçoğu yeni başlıyor sanırım, bilgilerine ulaşamadım. Serdar Özer, Bilal Çatalçekiç ve Merve Erdoğan'ı biliyorum daha çok. Saydığım isimler iyi oyuncular az çok. :)

Sarp Leventoğlu şimdide kamera arkasına mı geçek? Oyunculuktan anlasa kendisi adam gibi dizide oynardı kalkmiş yönetmenlik yapıyor.

Aslında yönetmenlik değil de, oyunculuk yapardı da Sakarya Fırat dizisinde rol alıyor. Gerçi çok fazla yönetmenlik yapacağını sanmıyorum. :)

Hamza Delipınar olmadan olmazzzzz. :D

Olmasını isterdim ama böyle kişilerin arasında emir alması pek hoş olmazdı açıkcası. :D

Şu kız kim? Bi kız ismi gördüm araştirdim benzetemedim.Kimseyi tanımıyorum nasıl olur dizi bilemem.STV kalitesinde bişey olsa kanalını idare eder elbette.

- - - Ekleme - - -

Daha önce Emret Komutanım'da yine yönetmenlik yapmıştı, bu dizi için tecrübeli en azından. :)

Piyade Albay Haluk Erdoğan- Hidayet Erdinç

ŞEVKO :D
images

Forum İstatistikleri

Konular
176,548
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy