İşte Yalan Dünya'da Orçun'un Sevgilisi Olacak Oyuncu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kızı küçük sırlarda sewmiyordum,bkalım yalan dünyada nasl performans sergileyecek.

İbreti Ailem süperdi bence. En iyi karekterdi. Nurhayatın kardeşinden daha iyi bence.

ibreti ailem o yüzden rekor kırarak sona erdi
))

Reytinglere bakılırsa Leyla ile Mecnun da rekor kırıyor ama kalitesi ortada.

İbreti Ailem yeterince keşfedilmedi İşler Güçler'in gölgesinde kaldı bu yaz yoksa esprileri gerçekten kaliteliydi. Ben hemen hemen her komedi dizisinin ilk bölümlerini izlerim ama son yıllarda gerçekten beğendiğim 3-4 diziden biridir. Yalan Dünya da o 3-4 tanenin içinde ama sonradan oyuncuların abartılı oyunculukları sıkmaya başladı belki İbreti Ailem devam etse o da sıkacaktı onu bilemem tabii.

tarzımız farklı .. ibreti ailemi izledim ve hiç güzel bulmadım o çapkın dede ve oğlunun muhabbetleri

işyerindeki komik olması gereken ama hiç gülmediğim sahneleride eklersek benim tarzım değil zaten leyla ve mecnunuda her bölümde iki üç güzel sahnesi dışında genelde beğenmiyorum ..ben normalde halkımızın genel beğenisiyle ters düşerim ama leyla mecnun ve ibreti ailem konusunda sevgili halkım gibi düşünüyorum aynı kafadanım yani
)

ıbretı ailem absürdtu yani saçma olacak tabi
)) absurd komedının reytingi türkiye de 2 dir zati. dedim ya konu seçimi hikayesi yanlış espırılerı yalan dünyadan iyiydi. yalan dünya absürd değil ama o karakterin hangisi gerçekçi abartıli oyuncukuklardan gecilmiyor

saçmalıkta bile bir kalite olmalı beyazsoy absürt saçmalıkta haremi geçecek dizi yok ama izlemek mümkün değil ..

Harem güzel ya, ama espiriler +18, ailemle izleyemiyorum.