İşte Yalan Dünya'da Orçun'un Sevgilisi Olacak Oyuncu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159

Yalan Dünya dizisinin sevilen isimlerinden Bartu Küçükçağlayan'ın hayat verdiği Orçun sonunda öpüşecek.
Habertürk'den Oya Doğan'ın haberine göre dizinin senaristi Gülse Birsel, ergen halleri ve 'Öpüşebilir miyiz?' repliğiyle kısa sürede fenomen olan Orçun'un sevgili orucuna son verdi.Küçük Sırlar'ın Ceyda'sı ve son olarak İbret-i Ailem dizisinde rol alan Gonca Vuslateri, Orçun'un sevgilisi olarak diziye katılıyor.Vuslateri'nin rol aldığı ilk bölüm iki hafta sonra ekrana gelecek.

Çok iyi seçim bence.

süper olmuş ceydada orçun gibi fırıldağın teki tencere yuvarlanmış kapağını arıyor
) pardon kapağını bulmuş öpüyor
))

gülse birsel hep yaptıgını yapıyor parlayan bir komedi oyuncusu varsa patır patır topluyor
)) piyasada komedi oyuncusu kalmadı

gülse birsel hep yaptıgını yapıyor parlayan bir komedi oyuncusu varsa patır patır topluyor
)) piyasada komedi oyuncusu kalmadı

doğru yapıyor önemli olun iyi oyuncuları iyi bir senaryoda harmanlamak bu kızın birkaç hafta önce dandik bir komedisi vardı yayından kaldırıldı öyle saçma dizilerde oynayacağına kaliteli bir komedide oynasın daha iyi ..

O dandik dizide gösterdi kendini bence.O diziyi izlemiyordum ama reklam arası zap yaptigindq o varsa kesin durup bakıyordum.O derece güzel oynuyordu.Sevindim bende

O dandik dizide gösterdi kendini bence.O diziyi izlemiyordum ama reklam arası zap yaptigindq o varsa kesin durup bakıyordum.O derece güzel oynuyordu.Sevindim bende

kız çok yetenekli zaten kıza dediğim bişey yok
) ama öyle dandik dizilerde oynayacağına yalan dünyada oynasın daha çok parlayacaktır ...

o dizi ile yalan dünya arasında pek fark yok. biri abzud diğeri abartı oyunculukku iyi kurgulanmış az espirili sıradan bir dizi. o dizinin yanlısı konuyu ve kurgu yanlıs kurması yoksa espırıleri yalan dünyadan iyiydi. sonuçta iki dızıyede ara ara bakıyordum yok bırbırılerınden farkı

bende iki diziye bakıyordum beyazsoy bahsettiğin dizinin yalan dünyayla en ufak ilgisi yoktu çok saçma bir komediydi komediden uzak bağırıp çağıran vatandaşlardan ibaretti nasıl izledin diziyide aynı buldun anlamadım .

Müthiş transfer. İbreti Ailemde çok başarılıydı. Yalan Dünya bence İbreti Ailem kadar iyi değil ayrıca.

Yalan dünya ile ibreti ailemi nasl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum.her daim yalan dünya.

Yalan dünya ile ibreti ailemi nasl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum.her daim yalan dünya.

aynen kıyaslayan arkadaşların komedi anlayışlarından şüphe ederim
)) akasya durağı ibreti ailemden daha çok kaliteliydii ...

Gonca çok iyi bir oyuncudur. Küçük Sırlarda kötü şımarık bir rolü oynuyordu. Daha sonra tamamen zıt bir karakter olarak komedide oynadı. Şimdi Yalan Dünyada harikalar yaratacak. Bence çalışırsa çok daha iyi yerlere gelebilir

Kucuk Sirlar dizisinden sonra sansi açildi Gonca'nin.. Hayirli olsun..

Çok Başarılı Yalan Dünya Bu Sezon İyi Bir Sezon Geçirecek .