İşte Star'ın Merakla Beklenen Yeni Programları!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Doğuş Yayın Grubu'nun bünyesindeki Star TV, yeni yıla değişimle giriyor. 2012'ye yeni logosuyla girecek olan kanalda "Muhteşem Yüzyıl"ın yanı sıra yeni programlar da ekrana gelecek. İşte Star'ın yeni programları...
<!--neslihan85.96.166.151--><!--selma212.253.145.12--><!--selma212.253.145.12--><!--selma212.253.145.12-->Star TV'de sabahlar Celal Pir ve Melek Baykal'a emanet
NTV'de yaptığı başarılı programlardan tanıdığımız Celal Pir artık Star'ın sabah haber kuşağında göreceğiz. Celal Pir'in ardından 10.00-13.00 arası kuşak ise Melek Baykal'a emanet.
İki yeni yarışma
BKM Mutfak ekibinin sempatik oyuncusu Eser Yenenler'in sunacağı "Eyvah Düşüyorum" ve "The Biggest Loser Türkiye" yeni dönemde Star TV'de başlayacak 2 yeni yarışma.
"Muhteşem Yüzyıl" ile birlikte "Koyu Kırmızı"
Sezonun en flaş transferlerinden biri olan "Muhteşem Yüzyıl"ın yanı sıra Ozan Güven ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaşacağı yeni dizi "Koyu Kırmızı" da yeni yılda Star TV'de ekrana gelecek.
</STRONG>

Açıkça söylemek gerekirse Muhteşem Yüzyıl dışındaki işlerin pek iyi reyting alacağını sanmıyorum. Belki Koyu Kırmızı'nın günü uygun olursa o da tutar.

Yarışmalar büyük ihtimal fiyasko olur. Daha önce de The Biggest Loser formatı yapılmış ve çok kısa sürmüştü diye hatırlıyorum.

Sabah programları, Türkiye'ye fazla kaliteli gelir ve o saatlerde Müge Anlı falan izlemeye devam eder halkımız...

hocam dogus grubunda para çok çok proje gelicektir acun bile alabilir hiç belli olmaz musluk gibi para var ama dogan grubu düsüsde show desen devri bitmek üzere hocam tutabilir bence

hocam dogus grubunda para çok çok proje gelicektir acun bile alabilir hiç belli olmaz musluk gibi para var ama dogan grubu düsüsde show desen devri bitmek üzere hocam tutabilir bence

İlerideki projeler tutabilir ama ben şimdikilerden bahsediyorum. Doğuş grubunda paranın çok olduğunu ben de biliyorum tabii ki ama parayı nasıl kullandığın önemli

Muhtesem Yüzyil ve Koyu Kirmizi tutabilir.. Melek Baykal'in programi da tutar tahminimce

Doğuş grubu Kral hariç tüm kanallarını çok iyi yönetiyor. NTV ve CNBC-e alanlarında hem reytingde hem de kalitede zirvede.

Ben bu nedenle Star'da da başarılı olabileceklerine inanıyorum. Celal Pir'in haber sunucusu olarak iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Umarım majör kanallar gibi küçücük stüdyolar,arkada bir led ile işi bitirmezler. umarım habere ağırlık verip haber kanalları kadar gösterişli bir stüdyo kurarlar.

Melek Baykal'ın yetenekli olduğuna inanıyorum ama sabah programı sunmak çok çok zor bir iş, sunarsın ama reyting alamayabilirsin, kimse hesabını tutmuyor ama Türkiye'de en çok kaldırılan program türü sabah programları, minör kanallarda 2-3 ayda bir sunucu ve format değişiyor, yani tutturmak çok zor.

The biggest loser daha önce denenmişti ve tutmamıştı, çünkü akademi türkiye gibi müzik programlarından pek farkı yoktu,sadece tema farklıydı. Bu tür bir program tutabilir ama başında Acun gibi işini iyi bilen biri olmalı, yoksa herhangi biriyle olmuyor bu işler.

Koyu kırmızı adından söz ettirdi ama doğuş grubu henüz hiç dizi tutturmadı, dizi performansları hakkında bilgimiz yok aslında.

İlerideki projeler tutabilir ama ben şimdikilerden bahsediyorum. Doğuş grubunda paranın çok olduğunu ben de biliyorum tabii ki ama parayı nasıl kullandığın önemli

Genele baktigimizda bir yukselis olacaktir ama kisa vadede bende senin gibi dusunuyorum, Star icin erken biraz...

Acunun gelmesi imkansız acunun parlatmasını sağladığı Doğanın ortağı varken kabül etmedi şimdi mi kabğül edecek

Acunun gelmesi imkansız acunun parlatmasını sağladığı Doğanın ortağı varken kabül etmedi şimdi mi kabğül edecek

Bu işler paraya bakar, belli de olmaz ama Acun her demecinde Show tv'yi vefasından dolayı bırakmadığını söylüyor, herhalde bırakmaz.

Bu işler paraya bakar, belli de olmaz ama Acun her demecinde Show tv'yi vefasından dolayı bırakmadığını söylüyor, herhalde bırakmaz.

Paraya filan bakmaz Paraya baksadı Acun kendisi söyledi Show Tv'den alamadıkları çokmuş veremiyorlarmış bir kısmını ama Acunu parlatan adam Star'a gel demişti Doğan grubunun ortağı gitmemişti 😉