İşte O Müthiş Yürüyüş Sahnesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
[video]http://www.zapkolik.com/124638/iste-o-muthis-yuruyus-burasi-kurtlar-vadisi-pusu-hq.html[/video]
tarihi bi sahne ya müzik falan süper ötesi :D

Yürüyüş sahnesi mi? Yürüyüşü bile kesip sahne mi yaptılar? AŞağıdaki Videonun 1.46.38 ci dakikasına bakın lütfen daha iyi yürüyorlar :D Ama kesilip ayrıca sahne yapılmıyor

Bence revan burda bu mesaj olmamış izlemek istemiyorsan veya beğenmiyorsan yorum atmayabilirsin yorum atınca da ortalık karışıyor işte onlar seviyorsa bırak paylaşsınlar yorum yapsınlar karışmamak lazım isteyen istediğini paylaşır :)

Bence revan burda bu mesaj olmamış izlemek istemiyorsan veya beğenmiyorsan yorum atmayabilirsin yorum atınca da ortalık karışıyor işte onlar seviyorsa bırak paylaşsınlar yorum yapsınlar karışmamak lazım isteyen istediğini paylaşır :)

Bize Gelince ceza veriyonuz onlara gelince mesaj veriyonuz haksızlık o da ceza almalı kıştırtıcı mesajdan 1 puan:)

ben vallaha bu sefer revan ın ne dediğini anlamadım :d o ne dediğini biliyo mu acaba

aga azeriler vadi hastası 7 den 70 e hepsi izliyo reyting rekorları kırıyo orda da :D

zaten onun yorumunu dikkate almıyorum. Fatmagül , aşkı memnu , adını feriha koydum , sultan , umutsuz ev kadınları , iffet gibi dizileri izleyen erkekler Kurtlar Vadisini sevmez. Bu normaldir...

zaten onun yorumunu dikkate almıyorum. Fatmagül , aşkı memnu , adını feriha koydum , sultan , umutsuz ev kadınları , iffet gibi dizileri izleyen erkekler Kurtlar Vadisini sevmez. Bu normaldir...
Yazdığın dizilerden sadece Aşkı Memnu ve Adını Feriha Koydumu izliyorum. Boşuna Kasma
@BesaleT Haklısın. Ama bana karşı anlayışlı olanlara karşı ben de anlayışlı olurum :):)

Yazdığın dizilerden sadece Aşkı Memnu ve Adını Feriha Koydumu izliyorum. Boşuna Kasma
@BesaleT Haklısın. Ama bana karşı anlayışlı olanlara karşı ben de anlayışlı olurum :):)

Tamam ama sen buraya mesaj yazınca tartışma çıkacağı belli o yüzden yazma boşver.

Ayrıca daha önce söylediğim gibi şahsa söylenen mesajlara ceza verilmeli. Burası bir forum ve isteyen istediği diziyi eleştirir. Ben de o zman 3-5 dizi seçeyim kim ona laf söylerse hemen şikayet edeyim. Olmaz böyle. Şahsa söylenen mesajlar ceza gerektirir

asıl sen kasma bi sakin ol panik yapma bizim konumuza da atlama ne dediğini hala anlamadım :d

remixle süper ötesi oluyo ya bunu arada sık sık yapmalılar muhteşem

lan süper ya böyle yürüyüş sahneleri sık sık olmalı acayip gaza getiriyo :D