İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun Yeni İmajı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

Ekranlarının yakışıklı oyuncusu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Karadayı'nın sezon finali yapması ile Kenan İmirzalıoğlu tatile gitti ve yeni imajı ile magazincilerin karelerine yakalandı.

Tatilde renkli kıyafet giymeyi seven Kenan İmirzalıoğlu bu yaz tatilinde de yeni imajını gösterdi.

Oynadığı dizilerde ağır abi , mafya gibi rolleri canlandıran başarılı oyuncu kırmızı pantolon ve kısa kollu tişörtü ile şaşırttı.

Kenan hayranları yeni halini görünce çok şaşırdılar.

mrt-06 | Magazin Servisi

Az biraz spor yapsa.Sadece yüzüne güvenmese

Pantolon kendi seçimi bişey diyemeyiz
Forumdash dediği gibi biraz spor yapsa fit olsa süper olur.

+1 😉

Biraz spor yapsa yaşından daha genç bir görünüme kavuşabilir. Kıvanç nasıl spor yapıp çıtır olduysa Kenan'da çıtır olmasa bile 20'lik olabilir.
:GDG:
çıtır genelde kızlar için kullanılıyor ama. 😱

+1 😉

Biraz spor yapsa yaşından daha genç bir görünüme kavuşabilir. Kıvanç nasıl spor yapıp çıtır olduysa Kenan'da çıtır olmasa bile 20'lik olabilir.
:GDG:
Kıvanç daha genç hem o film var diye zayıfladı.Yoksa oda kendine bakmıyor.Aşkı memnu'da baya bildiğin göbeği vardi.Yüzü tostombuldu

çıtır genelde kızlar için kullanılıyor ama. 😱

"Çıtır" erkekler için kullanılıyor.Ama kullanan kişiler yaşlı bayanlar genç erkeklere söylüyor
Kızlara illa bi kuryemişlik bi isim takkılacaksa oda "fıstık"tır

Ben genelde çıtır derim pek fıstık demedim.

Bu arada ne varki bende arasıra renkli pantolon giyiyorum ne var ki? :5:

Kıvanç daha genç hem o film var diye zayıfladı.Yoksa oda kendine bakmıyor.Aşkı memnu'da baya bildiğin göbeği vardi.Yüzü tostombuldu

Aşk-ı Memnu'yu hiç hatırlamak istemiyorum ama adam Kuzey Güney'de 10 - 15 yaş gençleşti.

Spor yapan her zaman gençleşir. Kenan'da yapsın Valla nasıl olacak çok merak ediyorum. Kenan'a da baya bir yakışır yani vücut. :utan2:

Ben hiç kenanı kaslı görmedim bu zamana kadar
Best Model halleri bile kaslı değildi sanırım

Necati Şaşmaz hepsinden daha karizmatik.

Ben hiç kenanı kaslı görmedim bu zamana kadar
Best Model halleri bile kaslı değildi sanırım
Bende hiç görmedim, Kıvanç'ı da Kuzey Güney ile gördüm zaten. Ama Kenan bu yaz aylarında artık haplarla mı olur bilmiyorum ama yeni sezonda bir bakalım nasıl olacak Karadayı'da.

Bu arada Kenan'a o pantolon olmamış ama şu rnek pantolon daha güzel giderdi.

Haberdeki resim bana oynanmiş gibi geldi
Evet bu pantolonda güzel.

Haberdeki resim bana oynanmiş gibi geldi
Evet bu pantolonda güzel.

Oynanmış olduğu belli zaten. Adamın bembeyaz bir boşlukta yürüyecek hali yok.

Yalnız giydiği pantolon baya açık kalmış. Zaten t-shirt gri ve açık tonları kullanılan bir renk yani. Pantolonu biraz daha koyu olup dengelemesi gerekirdi. Ayakkaplar hiç biç olmamış. Bizımla deyılsın Kenan.

Senin yanında insan çıplak gezse bile bu sefer dersin "teninin rengi bembeyaz yaz aylarında olmamıza rağmen peynir gibisin bızımla degılsın" dersin diye korkuyorum

Senin yanında insan çıplak gezse bile bu sefer dersin "teninin rengi bembeyaz yaz aylarında olmamıza rağmen peynir gibisin bızımla degılsın" dersin diye korkuyorum

O kadarda değil. Ben kendimde beyaz tenli olduğumdan öyle bir şey demem yani, daha denize giremedim. :5: