İşte Karşınızda Yeni 'Hürrem Sultan'!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
TİMS Productions Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Durul Taylan ve Yağmur Taylan kardeşlerin yaptığı ve senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yeni 'Hürrem Sultan'ı bilindiği üzere Vahide Gördüm oldu.

Meryem Uzerli'nin aniden diziden ayrılmasından dolayı yapım şirketi TİMS Productions yeni bir 'Hürrem Sultan' arayışına girdi ve neticede Vahide Gördüm ile anlaştı.

İşte 15 yıl sonra ki 'Hürrem Sultan':

V8BAvIHiIcPeSgBfDUo8m1p4.jpg
HReZd5FTV7AE57OaDPTa7gRA.jpg

Çok güzel olmuş, beğendim açıkcası :)

Bence çok da benzetilmiş Hürrem'e. Vahide Gördüm bu rolün üstesinden rahatlıkla gelecektir. :)

Adını Feriha Koydum'u izleyenler bence Vahide Gördüm'ü seveceklerdir. Üstelik Vahide Gördüm diziden ayrıldıktan sonra pek çok tepki almıştı dizi diye hatırlıyorum. Yani seveni çoktur. :)

Evet zaten o yönden kurtarıyor. Yani onu seven herkes hemen Muhteşem Yüzyıl'a dönüş yapacaktır.

Evet zaten o yönden kurtarıyor. Yani onu seven herkes hemen Muhteşem Yüzyıl'a dönüş yapacaktır.
Ama şöyle bir gerçeğimizde var ki Vahide Gördüm, Merhaba Hayat dizisindeyken o dizi reytingsizlikten gidiyordu. Tabi burada senaryo ile alakalı bir durumdu. Muhteşem Yüzyıl önümüzdeki sezon yeniden artış yaşar. :)