İşte Hayko'nun Sevgilisi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah'ın birlikte olduğu iddia ediliyor
091220111442164210038_2.jpg

Geçtiğimiz hafta İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin hayranlarıyla buluştu. Şebnem Ferah artık klasikleşen efsanevi performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir konser yaşattı. 4 bin kişilik Bostancı Gösteri Merkezi'ne sığmayan Şebnem Ferah konseri yaklaşık iki saat sürdü.

"Çakıl Taşları", "Yalnız", "Sigara", " Maynı Tarlası" gibi şarkıları seslendiren Şebnem Ferah 1920'leri andıran saç tarzı ve şapkası ile beğeni topladı.

Şebnem Ferah, konserde "Herkese merhaba sizin önünüzde şakı söylemek benim için bir gururdur. İstanbul'da olmak ve burada söylemenin yeri bende apayrı" demesi büyük alkış topladı.

Konserde Hayko Cepkin'in sahnede ettiği küfür gündeme oturdu.

Konser sonrasında Bostancı Gösteri Merkezi'nden çıkan ikili Etiler'de bulunan Şamdan'a eğlenmeye gitti. İki sanatçı, burada sabaha kadar eğlendi.

İddiaya göre ikili gece kulübünde samimi görüntüler sergiledi. Ferah ve Hayko Cepkin, basın mensuplarının önünden geçerek aynı araca bindi ve gece kulübünden birlikte ayrıldı.

İkilinin arasında bir aşkın başladığı öne sürüldü.

İki marjinal ismin birlikteliği şaşırtıcı olmaz :) Özellikle Şebnem Ferah'ın o son saçlarını gördükten sonra normal karşılıyorum bu haberi :)

Eskiden yaptığı müziğin de etkisiyle Hayko Cepkin'den nefret ediyordum ama son yıllarda yaptığı bazı şarkılar hoşuma gitmeye başladı daha da önemlisi katıldığı programlardaki sohbetiyle sevdiğim kişilerden biri oldu diyebilirim :)

İki marjinal ismin birlikteliği şaşırtıcı olmaz :) Özellikle Şebnem Ferah'ın o son saçlarını gördükten sonra normal karşılıyorum bu haberi :)

Eskiden yaptığı müziğin de etkisiyle Hayko Cepkin'den nefret ediyordum ama son yıllarda yaptığı bazı şarkılar hoşuma gitmeye başladı daha da önemlisi katıldığı programlardaki sohbetiyle sevdiğim kişilerden biri oldu diyebilirim :)

Şebnem Ferahın saçları neydi öle eski hali fıstık gibiydi şimdiki saçları dozer geçmiş gibi :D

belkide haykoyla daha uyumlu olabilmek icin saclarını o hale getirmis olabilir :D bence haykonun kisiligini cok begeniyorum ve taktir ediyorum. cok yakısan bir ikili. hayırlısı olsun :)