İşte Griffin'in Sürpriz Projeleri ve Tanıtım Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Yeni Çağın Genç Kanalı GRIFFIN günler sonra yayına başlayacak.

Yeni diziler, yeni yarışmalar, yeni programlar, yeni heyecanlar ile GRIFFIN bomba gibi geliyor.

Yaz sezonu boyuncu keyifle okuyacağınız programlarla GRIFFIN 8 Temmuz Pazartesi yayına başlıyor.

İşte sürpriz projeler:

| Pazartesi

FF Üyeleri Yöneticilere Karşı

@Billy Kane tarafından yazıp yönetilen, ve forumdaki FF üyeleri ve moderatör, süper moderatör, editör ve admin arasında esecek soğuk rüzgarlar, ve bu zaman yaranan komik hikayeleri konu alan dizi 8 Temmuz Pazartesi başlıyor.

|
Perşembe

Masumiyet

@Fks14 tarafından yazıp yönetilen yepyeni bir gençlik dizisi.

Bir hayat en fazla ne kadar dağılabilir? En mutlu sandığımız günümüz bir anda en korkunç gün haline gelebilir. Masumiyyet 9 Temmuz Salı başlıyor.

| Çarşamba

¢ük Sırar

@RevaN tarafından yazılıp yönetilen gençlik dizisi 17 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle başlıyor.

Bazen okul hayatımızın en büyük sınavıdır...
Aynı okulda okuyan FF üyelerinin maceralı günlerini konu alan dizi merakla bekleniyor.

| Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu - Destere Operasyonu

Forumun sevilen komedi dizisi GRIFFIN'de. Bugüne kadar hep ilgi gören absürd komedi, @xemrexxx tarafından destere'yi foruma döndürmek için yazılıyor. Her hafta sürpriz konuk oyuncular ağırlayan komedi dizisine çok güleceksiniz. Dizi 11 Temmuz Perşembe kendi gününde kendi saatinde GRIFFIN'de!

|Yakında

Büyük Patlama

@Forumdash tarafından yazılıp yönetilen yepyeni bir gençlik komedi dizisi

2 ev arkadaşı, bir komşu ve onların arkadaşları. ABD'nin en çok izlenen dizisi olan The Big Bang Theory dizisinden uyarlama olan Büyük Patlama 18 temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle başlıyor!

| Cuma

yalan dünya

Kanal D'nin sevilen ve en çok izlenen komedi dizisi Yalan Dünya şimdi uyarlanıyor... @RevaN tarafından uyarlanan dizi aynı terasa çıkan 2 farklı evin maceralarını anlatacak. Keyifle okuyacağınız komedi dizisi 12 Temmuz Cuma başlıyor.

|Çarşamba

ritmini yakala

Şarkılarla aranız nasıl? Eğer kendinize güveniyorsanız bu program tam size göre. @denizz19 tarafından hazırlanıp, sunulacak yarışma programı müziklerle ilgili soruları barındıracak. Yarışma 13 Temmuz Cumartesi başlıyor.

|Yakında

Çarkıfelek

İlgiyle izlenen yarışma çok yakında başlayacak.

|
Cumartesi

Beni En İyi Kim Tanır?

Sizi forumda en iyi kim tanıyor sizce? Sizin hangi soruya ne cevap vereceğinizi, hangi konu hakkında ne düşüneceğinizi kim bilir? Eğer merak ediyorsanız yarışma tam size göre. Beni en iyi kim tanır @RevaN ' ın sunumuyla 15 temmuz Pazartesi başlıyor.

| Pazar

Haftanın TV Gündemi

@hayret bi şey tarafından hazırlanan program 14 Temmuz Pazar akşamı başlayacak.
TV'deki en son gelişmeleri, incelemeleri konu alacak program hayret bi şey'in muhteşem sunumuyla karşınızda olacak.

|Eylül'de

FavoriForumum İtirafları

Bu Sezon yayınlanan ve ilgi gören program Eylül'de tekrar sizlerle olacak. 24 Mayıs'ta Sezon Finali yapan program, Forum üyelerinin bir birlerine ettikleri itirafları konu alıyordu. Anonim ve ya isim kullanarak yapılan bir-birinden bomba itiraflar eylülde tekrar sizlerle olacak...

|Salı - Perşembe

Griffin Ana Haber Bülteni

@RevaN tarafından sunulacak olan haber bülteni, hem dünyadan, hem forumdan en son haberler içerecek.

|Cumartesi

Griffin Magazin

Magazin haberlerini konu alacak programda hem Türkiye, hem forumdaki hem de Sosyal Medyada olan magazin olayları irdelenecek.

| Pazar

Doktorum

Sağlık haberleri içerecek programda aynı zamanda sorularınız da yanıtlanacak. @RevaN tarafından hazırlanan program 14 temmuz pazar başlıyor.

Hepsi ve daha fazlası çok yakında GRIFFIN'de!

Hayatın renklerini yakalayın...

Fragman yarın eklenecektir...

Son düzenleme:
acen masumiyyet mi masumiyet mi @RevaN

Yayın akışı oldukça iddialı gözüküyor, tüm günler dolu.

Çok güzel programlar var.Başarılar

Yuhn arkadaş ya

Logo renk değiştiriyor. Hep mavi olmasından iyi

İşte dediğim olay, konuya yorum yazdığım halde etiketleniyorum.

Etiketleri gönder demeden önce düzenlesek.
. @RevaN

İşte dediğim olay, konuya yorum yazdığım halde etiketleniyorum.

Etiketleri gönder demeden önce düzenlesek.
. @RevaN

Toplu karışıklık.

Herkese Teşekkürler arkadaşlar.

@XanTier logo sadece mavi olacak. Tanıtırken farklı renkleri seçtim.

Yepyeni kanalıimza başarılar
@RevaN benim dizinin tarihi yakında yap.En az 1 en çok 3 haftadan aşa gelemem eve

(¯`•._.•[ Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir ]•._.•´¯)

İdaalı programlar var her gün dolu Başarılar.