İşte Benim Tarzım Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,897
Puanı
205
Forumun en tarz sahibi benim, diyenler için foruma yeni bir tarz yarışması geliyor!

MC Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği, sunuculuğunu @yigit_00'ın yapacağı yeni yarışma programının formatı şöyle:

Yarışmaya 10 (İlgiye bağlı olarak 15) kişi katılacak. Yarışmacılara her hafta farklı bir konsept verilecek ve yarışmacılar bu konsepte uygun bir kombin yaparak jürilerin ve diğer yarışmacıların beğenisini kazanmaya çalışacak. Oylamada en düşük puana sahip yarışmacı malesef yarışmaya veda edecek.

Yarışmada 3 jüri bulunacak. Eğer yarışmada 10 yarışmacı olursa jüriler puanlarını 10'dan 1'e doğru sıralayacak, yarışmacılar ise 9'dan 1'e doğru sıralayacaklar.

Umarım programa ilgi gösterirsiniz. Düşüncelerinizi ve yarışmacı veya jüri olmak için taleplerinizi bekliyorum. :)

YARIŞMACILAR

1- @Billy Kane

@Çiğdem- @Nisa @dizi kolik @xemrexxx @beyazsoy @RevaN @sokak sanati @Ahmad @china_shangai @Yakamoz-Asi @Aserat @gizem ak @cookies @vadikızı @BesaleT @Harunnn60 @gözlemci @denizz19 @Yiğitt @Billy Kane @RüzgarGülü @GunesinOglu @sürgünüm @yatutarsa @mrt-06 @Bully @cevaa @ozgur2113 ve unuttuklarım. :)

Son düzenleme:
Kombin derken Nasıl olacak anlamadım :D

Ya işte ne bileyim. Mesela diyelim ki konsept 80'ler. Buna uygun parçalar bulup kombin yapacaklar. Mesela seksenler'e özgü bir pantolon,gömlek, ayakkabı vs. bulacaklar. :)

Forum yarışmaları çok eğlenceli oluyor, belki katılabilirim. :)

Ya işte ne bileyim. Mesela diyelim ki konsept 80'ler. Buna uygun parçalar bulup kombin yapacaklar. Mesela seksenler'e özgü bir pantolon,gömlek, ayakkabı vs. bulacaklar. :)
İlgi görür umarım :D yani çoğunluk sağlanırsa katılabilirim belki :)

Ama büyek ihtimal jüriliğe ilgi fazla olacaktır 3 jüri olmasın @yigit_00 daha fazla olmalı. :)

İlgi görür umarım :D yani çoğunluk sağlanırsa katılabilirim belki :)

Umarım ilgi görür ya. Bu iş için çok heyecanlıyım. Forumdaki ilk gerçek programım diyebilirim. Daha önce "MusicSurvivor Panorama"yı yapmıştım. :)

Ama büyek ihtimal jüriliğe ilgi fazla olacaktır 3 jüri olmasın @yigit_00 daha fazla olmalı. :)

Ama herkes jüri olmak isterse ortada puan verecek yarışmacı olmaz. :D :D
Bilmiyorum ya olabilir belki. Zaten üzerinde çok düşünmedim. Fikirlere açığım. :D

Umarım ilgi görür ya. Bu iş için çok heyecanlıyım. Forumdaki ilk gerçek programım diyebilirim. Daha önce "MusicSurvivor Panorama"yı yapmıştım. :)

Ama herkes jüri olmak isterse ortada puan verecek yarışmacı olmaz. :D :D
Bilmiyorum ya olabilir belki. Zaten üzerinde çok düşünmedim. Fikirlere açığım. :D

Belki jüri olabilirim, belkide yarışmacı. Yıldızlar'ı bitireyimde bir. :D

Hayırlı olsun Yiğit'ciğim ama beni affet. Katılamayacağım.:( Bol şans sana şimdiden.:bhr:

Hayırlı olsun @yigit_00 ama bu yarişmanın en önemli konsepti kişşye yakışıp yakışmadiği:X hani derler ya çuval bile giyse yakışır diye modelliği kim yapacak?:A

Hayırlı olsun Yiğit'ciğim ama beni affet. Katılamayacağım.:( Bol şans sana şimdiden.:bhr:

Sen katılmayacaksan kim katılacak yav. Sen benim en büyük destekçim olacaktın. Hayalim buydu. :(

Hayırlı olsun @yigit_00 ama bu yarişmanın en önemli konsepti kişşye yakışıp yakışmadiği:X hani derler ya çuval bile giyse yakışır diye modelliği kim yapacak?:A

Aslında bence bir modele gerek yok. Kıyafetleri ve parçaları bile görünce zihninde canlandırabilir insan. Yani bence tabiii. :D bukombin.com diye bir site var. Orada modelsiz kombinlerde var. Bir bak baalım canlanacak mı gözünde. Canlanmazsa buluruz bir model. :X:X

Sen katılmayacaksan kim katılacak yav. Sen benim en büyük destekçim olacaktın. Hayalim buydu. :(

Aslında bence bir modele gerek yok. Kıyafetleri ve parçaları bile görünce zihninde canlandırabilir insan. Yani bence tabiii. :D bukombin.com diye bir site var. Orada modelsiz kombinlerde var. Bir bak baalım canlanacak mı gözünde. Canlanmazsa buluruz bir model. :X:X

Çok isterim ama şu sıralar modumda değilim.:(

Ne oldu bir şey mi oldu? Özelden anlat istersen?

images.jpg

:F Boş ver ben hallederim. Zaten şuan ortada bir şey yok olursa ve anlatacak birilerini ararsam aklımdasın.:bhr:

yarışmada rakiplerime ağlamalı gülmeli anlar yaşatmak için varım.:F

Ne beğenmesi. :F Yorum yazacaktım forum çöktü günahımı alma. :F

Katılabilirim eğer uygun olursam. :D
Milletin günahını ala ala cehennemlik olacğaım ya. :F
Ekli dosyayı görüntüle 49399

:F Boş ver ben hallederim. Zaten şuan ortada bir şey yok olursa ve anlatacak birilerini ararsam aklımdasın.:bhr:

Bu kitabı okuduğun için mi modunda değilsin, yoksa "Seni ilgilendirmez." demeye mi getirdin? :F

yarışmada rakiplerime ağlamalı gülmeli anlar yaşatmak için varım.:F

O zaman ilk yarışmacımız belli oldu diyelim mi? :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...