İşte Benim Stilim'de Kim Elendi? - 17 Nisan

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060
thumbnail_1429343835.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda yarışma programı "İşte Benim Stilim"in dün yayınlanan Eleme Gecesi'nde elenen isim belli oldu.

Production House imzalı, sunuculuğunu Öykü Sertel'in üstlendiği, jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun oturduğu program dün Eleme Gecesi ile ekrana geldi.

Eleme'de elenen isim ise İran'lı yarışmacı Neda Poursaeid oldu.

İşte Benim Stilim hafta içi her gün 15.30'da ve Eleme Gecesi ile Cuma 22.15'de TV8 ekranlarında.

işte%2Bbenim%2Bstilim%2Bneda%2Bkimdir.png

Yakını mı? 😱
Evet ama ne yakınlıkta bilmiyorum. Geçen bölümde Nur Bozar'ın kına gecesine falan gidecem dedi, Nurella evet ben de davetliyim ama işim var gitmiycem demişti. Sonra netde de Nur ve Şilan'ın birlikte resmini görmüştüm. Ararsan bulursun. :D

Hafta içi çok kötü giyiniyor, neredeyse yıldız almıyor. Sadece eleme gecesi yetmiyor.:D
bu hafta yıldız almıştı iyiydi neda eleme gecesindede iyiydi bence haksızlık oldu
bu arada anlamadığım kızların yarısı sima diyor diğerleri demiyor
2 haftadır böyle nedne acaba

sima mı ıyy ben o kıza sinir oluyorum sinir şımarığın teki
favorim olamaz nur bozarın yakınımı nesi oluyor
Ama herkes de Sima'nın üstüne geliyor. Yani oradaki 12 yarışmacıdan tek kötüsü Sima mı? Herkes bir onu görmüş, Sima da Sima tutdurmuşlar.

Bilmiyorum. :X

bu hafta yıldız almıştı iyiydi neda eleme gecesindede iyiydi bence haksızlık oldu
bu arada anlamadığım kızların yarısı sima diyor diğerleri demiyor
2 haftadır böyle nedne acaba
Hayır hafta içi performanslarda oradaki en kötüsü Neda idi ve çok haklı bir eleme oldu. :X

Ama herkes de Sima'nın üstüne geliyor. Yani oradaki 12 yarışmacıdan tek kötüsü Sima mı? Herkes bir onu görmüş, Sima da Sima tutdurmuşlar.

sima kötü değil ama şımarık tek çocuk olduğu için şımarık
büyümüş hareketleri yapmacık ve oynuyor diğer kızlarda
rahatsız olmuş bundan modacıya bile kızmış özür diledi kız
daha ne olsun
dün pazartesi giydiğini dün yine giydi kızdılar bunu yapmaya
hakkı yoktu yaptığı haksızlıktı birde kendini kızlardan üstün
görüyor en iyisi benim diyor

Hayır hafta içi performanslarda oradaki en kötüsü Neda idi ve çok haklı bir eleme oldu. :X
olsun ama elemede güzeldi simada az yıldız aldı

sima azeri türkü ahmadcım türk değilim diyemez
haksızmıyım sırf bu yüzden simaya sinir oldum

sima kötü değil ama şımarık tek çocuk olduğu için şımarık
büyümüş hareketleri yapmacık ve oynuyor diğer kızlarda
rahatsız olmuş bundan modacıya bile kızmış özür diledi kız
daha ne olsun
dün pazartesi giydiğini dün yine giydi kızdılar bunu yapmaya
hakkı yoktu yaptığı haksızlıktı birde kendini kızlardan üstün
görüyor en iyisi benim diyor

olsun ama elemede güzeldi simada az yıldız aldı

sima azeri türkü ahmadcım türk değilim diyemez
haksızmıyım sırf bu yüzden simaya sinir oldum
Yok anladım ama herkes bir onu görmüş ve onun üstüne üstüne oynuyor. 17 yaşı var sonuçta, 11 kadın bir olmuş herkes guya çok iyi bir tek o kötü gibi görünüm yaratıyorlar.
Sima yüz güzelliği ve tarzıyla finala kadar gidecek bir yarışmacı.

Sima geçen hafta da bu hafta da 3 yıldız aldı. Yani ortalamının üstünde bir performans sergiliyor.
O yarışmada sadece Eleme Gecesi yetmiyor, hala Neda için Eleme Gecesini örnek gösterme. Sima ile Neda çıksaydı, yine Neda giderdi.

Yok o türk değilim derken "Türkiye türkü" değilim demek istemişti, yani Azerbaycan türküyüm diyordu. Ya 17 yaşı var, böyle şeylere fazla takılma. Kamera karşısında istemeden yanlış anlaşılabiliyor.

Yok anladım ama herkes bir onu görmüş ve onun üstüne üstüne oynuyor. 17 yaşı var sonuçta, 11 kadın bir olmuş herkes guya çok iyi bir tek o kötü gibi görünüm yaratıyorlar.
Sima yüz güzelliği ve tarzıyla finala kadar gidecek bir yarışmacı.

Sima geçen hafta da bu hafta da 3 yıldız aldı. Yani ortalamının üstünde bir performans sergiliyor.
O yarışmada sadece Eleme Gecesi yetmiyor, hala Neda için Eleme Gecesini örnek gösterme. Sima ile Neda çıksaydı, yine Neda giderdi.

Yok o türk değilim derken "Türkiye türkü" değilim demek istemişti, yani Azerbaycan türküyüm diyordu. Ya 17 yaşı var, böyle şeylere fazla takılma. Kamera karşısında istemeden yanlış anlaşılabiliyor.
17 yaşında olduğunu biliyorlar ama saygılı olması lazım saygılı değil
sima görünüm yaratmıyorlar kendisi yaratıyor saygısızlık yaparak

hayır canım öyle demedi azeriyim türk değilim dedi ben yanlış
anlamadım azeri türkü değilim dedi

öykü sordu türk değilmisin dedi hayır türk değilim dedi

17 yaşında olduğunu biliyorlar ama saygılı olması lazım saygılı değil
sima görünüm yaratmıyorlar kendisi yaratıyor saygısızlık yaparak

hayır canım öyle demedi azeriyim türk değilim dedi ben yanlış
anlamadım azeri türkü değilim dedi

öykü sordu türk değilmisin dedi hayır türk değilim dedi
Ona karşı nasıllarsa o da o şekilde karşılık veriyor. Hep böyle zaten birisini seçiyorlar, herkes onun yanlışlarını görüor. Zamanla herşey anlaşılıyor zaten, şimdi konuyu uzatmak istemiyorum.

O kısıma yeniden bak. Türkiye türkü değilim anlamında öyle dedi. Burda yanlış olan ne var?

Ona karşı nasıllarsa o da o şekilde karşılık veriyor. Hep böyle zaten birisini seçiyorlar, herkes onun yanlışlarını görüor. Zamanla herşey anlaşılıyor zaten, şimdi konuyu uzatmak istemiyorum.

O kısıma yeniden bak. Türkiye türkü değilim anlamında öyle dedi. Burda yanlış olan ne var?
tüm azeriler der ki azeri türküyüm der ilk defa sima türk değilim dedi
öykü bile şaşırdı öyle demesine niye öyle dedin diye
ben yarışmayı izliyorum diğer kızlar samimi iyi yaklaşıyorlar evet birisini
seçiyorlar ama sima da durum farklı gerçekten çok şımarık ya