İşte Benim Stilim'de Kim Elendi? - 1 Mayıs

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda yarışma programı "İşte Benim Stilim"in 3. Sezon 4. Eleme Gecesi'nde elenen isim belli oldu.

Production House imzalı, sunuculuğunu Öykü Sertel'in üstlendiği, jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun oturduğu program dün akşam Eleme Gecesi ile ekrana geldi.

Sima Şerafettinova, Ezgi Ünal ve Şilan Makal'ın taçlı olduğu gecede jüri karşısına Elçin Kayadibi ve Tümay Tali çıktı. Jüriler ise Elçin Kayadibi için gitsin dedi.

İşte Benim Stilim 3. Sezon yeni bölümleri ile hafta içi her gün 15.30'da ve Eleme Gecesi ile Cuma 22.15'de TV8'de

Sima Şerafettinova geçen hafta da taçlı idi, bu hafta da 5 yıldızla yine taçlandı. Tarzı ile 2 haftadır ciddi yükselişte. Jüriler de artık seviyor, özellikle Nurella. Böyle devam ederse çok iyi olacak.

Elçin ve Tümay arasında seçim yapıldığında kesinlikle Tümay gitmeli idi. Kız hafta boyunca 1 tane bile yıldız almadı ve geçtiğimiz haftalarda da çok kötü idi. Yeniden haksızlık yaptılar. Böyle tarzı olmayan birisi sırf tartışmaları için orada kaldı. Gece'de en dikkat çeken İvana Elçin için gitsin derken diyor ki Tümay burada kalsın, çünkü ona jüriye karşı saygıyı öğreteceğiz. Anlamadım orası tarz yarışması mı yoksa saygı. Yine haksız bir eleme oldu.

3 favorimden birisi gitmiş
keşke sima gitseydi

keşke sima gitseydi
Sima tarz olarak oradaki en güçlü kişilerden birisi ve 2 haftadır taçlanması da bunu kanıtlıyor. Bu haftanın 1000 liralık çekinin 2'si de Sima'ya gitti, yani haftanın 5 gününden 2'sinde günün en iyisi idi. 5 yıldız aldı, 5/5 yaptı.

Sadece tarz ile öne çıksa belki sessiz sakin diye elenir ama Sima hem de en çok tartışmalarda olan isim. Yani şu an oradaki en potensial final adayı, erkenden elenmesi çok çok zor.
Belki tarzında çok sert düşüş yaşarsa son haftalarda elenir ama inanmıyorum böyle birşeye.

böyle düşündüğün için yazık diyorum, evet bende bu yüzden elenmesini istiyorum maalesef okadar kendini beğenmiş mız mız ki son yaptığı şeyle gözümden tamamen düştü maalesef türkiyenin en tarz kadını olmayı haketmiyor biraz insanlığı da olmalı.

Neden yazıklar oluyormuş, çok saçma. Bu benim düşüncem değil ki, o yarışma 2. sezondan itibaren böyle sessiz sakinler yavaş yavaş eleniyor. Zaten bunu dün gece de gördük. Eğer devamlı yarışmayı izliyorsan, bilirsin. Tümay tarz olarak çok çok zayıf, bu hafta yıldız bile almadı. Elçin daha iyi ama bahaneler ile Tümay'ı İvana orada tuttu. Yani gözle görülür tarz farkı varken Tümay yerine Elçin elenmesine ne diyorsun? İşte tam da dediğim bu, sadece tarzınla orada fazla kalamazsın.

Sima evet kendini çok seviyor ve karşındakilere karşı biraz saygısız haraketleri oluyor bazen. Ama sonuçta daha 17 yaşında ve ondan çok büyük beklenti olması da doğru değil. Ayrıca Azerbaycanlı olduğu için türkçeye sizin kadar hakim değil ve bazen kendini çok yanlış ifade ediyor. Aynı Cerem olayında olduğu gibi. Zaten daha sonra o anlmada demedim dedi ve herkesten özür diledi.
Sen ister sev ister sevme bu senin bileceğin birşey ama Sima finala kadar gidecek bir yarışmacı.

keşke sima gitseydi
favorin ama hiç kavga çıkarıyordu ki))) Tümay kız sürekli kavga. Açık ara Tümay berbat giyinimiyle gitmeliydi ama jüri haksızlık yapa yapa programın reytinginin dip yaptırdı aynı yolda gidiyorlar

orada tarışmalarda bulunup kendini tutmaya çalışmaktansa sessiz sakin elenmek çok daha iyi

favorin ama hiç kavga çıkarıyordu ki))) Tümay kız sürekli kavga. Açık ara Tümay berbat giyinimiyle gitmeliydi ama jüri haksızlık yapa yapa programın reytinginin dip yaptırdı aynı yolda gidiyorlar
katılıyorum

İşte tam ben dediğimi kısa özet geçmişsin. Özellikle 2. sezondaki haksız elenmelerden sonra izleyicilerin yarışmaya güveni azaldı ve şu anki reytinglerine düştü.
İlk sezonda böyle değildi. Mesela finala kalan 3 yarışmacı da en baştan tarz olarak favori idi. Ayrıca İkizler ve Ezgi Baylar yarışmanın en sakinleri arasındaydılar.

ilk sezon da kötü ginimimli kız yoktu tek özlem kötü giyiniyordu onu da uzun süre tuttular. hatta ilk sezonda iyi giyinen bazı yarışmacıları yollamislardi . ama hepsi iyi giyindigi için göze pek batmadı. dediğin gibi ikinci sezonda çok bariz belli oldu.

Sevmiyordum kendisini pek iyi olmuş gitmesi.

Sima gitmeyi hiç hak etmiyordu zaten, Ezgi desen pek kendisini gösteremese de açılacağını düşünüyorum.