İşte Benim Stilim - All Star'da Kim Elendi? | 27 Kasım

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060
TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim - All Star"ın eleme gecesinde dün kimin elendiği belli oldu.

Yapımcılığını Production House'un, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jürilerinde ise Nur Yerlitaş , Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Ivana Sert'in bulunduğu programda dün eleme'de Sima Şerafettinova ve Neda Poursaeid jüri karşısına çıktı.
Elenen ise Neda Poursaeid oldu.

"İşte Benim Stilim - All Star" hafta içi her gün 15.30'da, Eleme Gecesi ile Cuma saat 22.00'de TV8'de

Sima'yı elemezler kolay kolay ilk hafta bir geldi pir geldi. Baya tartışmalara katıldı. Ama o gün Nur da bir anda Simaya çığırdı, Öykü de yine öyle. Geçen yıldan kalanı püskürüyorlar kıza resmen.

Beklenen isimdi yine.

Sima elendikten sonra programla ilgili öyle yorumlar yapmişti ki şimdi böyle tepkiler vermeleri çok normal.

Neda zaten 3 sezon boyunca en kötü giyinenlerdendi, daha iyi bir isim gelmeli idi.
Önümüzdeki hafta 2 kişi elenecek, Sima artık daha iyi giyinmeli.

Bu arada 10bin'i Ayşenur aldı. Hafta içi de çok güçlü. Sezonun 1.liğe en yakın ismi.

Sima'nın geri dönmesi büyük hata zaten o kadar laftan sonra gelmesi yalan olduğu durumuna düşürdü.

Sima'nın geri dönmesi büyük hata zaten o kadar laftan sonra gelmesi yalan olduğu durumuna düşürdü.
Ben Facebook'da görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bence de öyledir. Orada önceki sezonda yarıda biraktigi için tazminat mi diyorsunuz türkçede de onu ödemesi lazımmış yazılmıştı. O da bu yüzden gelmiş.
Kesin birşey mi bilmiyorum. Amma giysilerinden hal ve tavirlarindan isteyerek orda olmadığı anlaşiliyor.

sima da şımarık ama bir dediği bir dediğini tutmuyor
geçen gün boş yere ağladı yani ne nur hanımı nede
öyküyü savunmuyorum nur hanım sinir oluyorum hatta
ayşegülü kayırıyor sima da az değil yani

Tabi ki bu Sima zaten fena ama jüri ve sunucuda üstüne fazla gidiyor.

asil bomba haftaya. smsde birinci olanlar bu sene yine olmasin diye juri eleyecek teker teker. haftaya ikizler ve emel eleniyor. bir sonraki hafta ezgi sutlanir
aysegul ile aysenur arasinda olacagini dusunuyorum finalin