İşte Benim Stilim All Star Ne Zaman Başlayacak

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,159
Puanı
1,060
Tv8de haftaiçi her gün yayınlanan ve ilgiyle izlenen yarışma İşte Benim Stilim bilindiği gibi yakında All Star sezonuyla başlayacak.
Sunuculuğunu Öykü Serterin yaptığı, jüri koltuğunda Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erezin bulunduğu yarışma All Star sezonuyla Eylül ayında seyircisiyle buluşacak.
Dün akşam 3 Adama konuk olan Öykü Serter bizzat kendi açıkladı.

Keşke Sima da olsaydı All Star'da.

Ama ordan ayrılması kendisi için en doğru karar oldu.

Ara verecek olmaları iyi olmuş, belki biraz özlenir. Bakalım ilgi görecek mi?

bencede sima yaşı küçük orayı kaldıramadı
Orayı kaldırmadı derken kendisi Azerbaycanda haber sitesinde röpörtaj vermiş, röpörtajda oradaki kızlar yüzünü yakıcı madde dökerek yakacağız ve çok güvendiğin yüz güzelliği kalmayacak demişler. Bu söz onu çok korkutmuş ve oraya gitmeye çekinmiş, ayrıca babası da artık ayrılmasını istemiş. Bu yüzden çekime gitmemiş, dönmesini ve All Star'da yer almasını istemişler, Sima kabul etmemiş. Bunu diskalifiye olarak ekrana getirdiler.
Sima'nın dedikleri böyle.

neeee yakıcı maddemi buna izin verirlermi allah aşkına inanmadım
ben kızları savunmuyorm ama sima bence yalan söylüyor dökerlermi
böyle birşeyi göze alırlarmı yarışma için yalan bence

neeee yakıcı maddemi buna izin verirlermi allah aşkına inanmadım
ben kızları savunmuyorm ama sima bence yalan söylüyor dökerlermi
böyle birşeyi göze alırlarmı yarışma için yalan bence
Bilmiyorum artık, ama kendisinin verdiği röpörtaj böyle. Zaten röpörtajta yazıyor ki kendisine böyle birşey denildiğini ekipe deyince birşey yaşanırsa sorumlu biz değiliz demişler, Sima bunu için tamamen korumasız kalmış ve korkmuş.
Gerçek mı yalanmı bilmiyorum ama söyledikleri bu. Bence böyle büyük bir yalan söylemez? Hem böyle büyük bir neden olmasa ayrılmazdı bence. Çünkü hepsiyle başa çıkabilirdi, 2 hafta kalmıştı sonuçta finala.

başaçıkardı hem fikirim o konuda ama bana inandırıcı gelmedi
böyle birşeye izin vereceklerini sanmıyorum profil resmine benim
demişti sima diyebilir ama böyle bir yalan söylenirmi bilemedim valla

All star'dan sonra bıraksız gözetlemeli formatlara geri dönsün [emoji19] [emoji19] [emoji19]

başaçıkardı hem fikirim o konuda ama bana inandırıcı gelmedi
böyle birşeye izin vereceklerini sanmıyorum profil resmine benim
demişti sima diyebilir ama böyle bir yalan söylenirmi bilemedim valla
O profil resmi olayı öylesine küçük birşeydi, ama bu baya büyük bir şey. Çünkü karşı taraf da öyle birey yok diye karşılık verebilirdi. Bilemiyorum artık, önemli olan artık Sima orda yok. Senin gibi sevmeyenler sevinin.

valla birşey diyimmi sana evet sevmiyordum ama sevinmedim ben
ayrılmasına üzüldüm kızsamda sima programa yakışıyordu ya

ayşegül olur mu acaba.
Çoğusu ilk 2 sezon ağırlıklı olacak diye okumuştum, en az 3. sezondan olur.
Özlem-Ayşegül-Ayşenur gibi ilk sezonun en çok konuşulanların olmaması şaşırtıcı olur. Kesin olurlar, zaten Ayşegül "Aslında Neler Oluyor"da da yer almıştı.