"İşte Benim Stilim All Star"da Kim Elendi? I 5 Eylül

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,465
Puanı
860
"İşte Benim Stilim All Star"da Kim Elendi? I 5 Eylül

maria-surina-150x150.jpg

Tv8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim All Star"ın eleme gecesinde ilk hafta kimin elendiği belli oldu

Yapımcılığını Production House'un,sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği,jürilerinde ise Nur Yerlitaş , Uğurkan Erez , Kemal Doğulu ve Ivana Sert'in bulunduğu programda "Kostüm Partisi " konseptli eleme gecesi yaşandı ve elenen isim 2. sezonda da yarışan melez güzeli " Maria Surina " oldu.

"İşte Benim Stilim All Star" hafta içi her gün 15.30'da, Cumartesi günleri ise eleme gecesiyle saat 20.00'de Tv8'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Şaşırdım ama bekleniyordu.

Kendisi o gün Nur'u da ağlattı. Bu haftann en kötüsüydü hemde. Geçmiş olsun ne diyeyim.

Instagram sayfalarında ilk haftalar kimin gideceği yazdığı için biliyordum :(

Mariacim geçmiş olsun :(

Sevdigim yarismaciydi ama kendini ifade ederken biraz sert cumleler kullandi bu hafta ama Emel kaldi ona sevindim. :)

Tarz olarak en zayif halkaydi bence, hakli bir eleme olmuş.

Emel'in de fazla devam edeceğini düşünmüyorum.

Nur hanim resmen show yapti. Maria dediklerinde kesinlikle hakliydi, yediremediler kendilerine. Yarismanin ucuncu sezonunu hic izlemedim ve bu dönemde takip etmiyorum ama tartisma anlarini izleyebildim, herkesin tavri cok tuhafti. Zaten ilk sezonda ve ikinci sezonda yeterince oyunlar dalavereler yapilmisti. kadinin tarzi begenilmiyorsa ozaman allstara nicin davet edildi? Orda tarzi olmayan bir suru kisi var

Ayy dün neler olmuş.:F Nur reklamlar reklamlar.:kiki:

Maria gerçekten kötü. Bence haksız ama şu var Nur çok oynadı.:F