"İşte Benim Stilim" 2. Sezon Birincisi Belli Oldu

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
thumbnail_1428100126.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda yarışma programı "İşte Benim Stilim"in birincisi belli oldu.

Production House imzalı, sunuculuğunu Öykü Sertel'in üstlendiği, jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun oturduğu programın 2. sezonunun birincisi bu gece belli oldu.
Birinci sadece halk oyları ile seçildi.
Finalde kazanan isim Emel Özkızıltaş oldu.

Final geçtiğimiz sezon gibi yeni bölüm ve Canlı yayın olarak 2 kısımda ekrana geldi. Sadece halk oyları Canlı yayınla açıklandı.

emel-ozkiziltas-foto-3.jpg

Hiç izlemediğim halde Emel 1.olacak dedim hatta @Ahmad yok artık hayatta olmaz diyordu :D
cok sevindim en hak eden isim oydu :D umarım dizilerde görürüz :D

İyi ya Zeynep cadısının olmamasına sevindim. Zeynep herkese varoş demişti kendisini çok beğeniyor ve burnu hep havalardaydı. Yine kalbi temiz olan kazandı tebrikler tatlı kız Emel. :)

Hiç izlemediğim halde Emel 1.olacak dedim hatta @Ahmad yok artık hayatta olmaz diyordu :D
cok sevindim en hak eden isim oydu :D umarım dizilerde görürüz :D
Tarzını beğenmiyordum ve hala da beğenmiyorum, daha çok hakedenler vardı. Ama artık kazandı, tebrik etmek düşer bize. :D

bundan sonra sen ben dinle :D
Emel kendisi Azerbaycan'lı zaten. Ve ilk geldiğinde söylemişti Azerbaycan kökenliyiz diye. Yani her ne kadar tarzını beğenmesem de kazanmasına çok sevindim tabii. :D
3. Sezon tahminlerini bekleriz artık senin. :F

Emel kendisi Azerbaycan'lı zaten. Ve ilk geldiğinde söylemişti Azerbaycan kökenliyiz diye. Yani her ne kadar tarzını beğenmesem de kazanmasına çok sevindim tabii. :D
3. Sezon tahminlerini bekleriz artık senin. :F
aaa Azerbaycanlı oldugunu bilimiyordum :D Tamam arada yorum yaparım :D

aslında en baştan etmiştim bunu ve oldu emelin kazanmasına sevindim tebrikler emel :D

Hak eden isim kazanmış. :)

Her zaman güzel giyindi. İlbige bozdu kendisini. Emel'e büyük tebrikler. :X

biraz önce yuh diyecektim. ama sms ile seçildiği için sonuç doğru. yoksa stilde anladığı yoktu. jüri emelin tüm rakiplerini yolladı nihal ve özden olsaydı ergen kızlar karşında emelin işi zordu))