İşte Başbakan'ı "Muhteşem Yüzyıl"da Çileden Çıkartan Sahne!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Reccep Tayip Erdoğan Star TV'de yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" dizisini sert bir dille eleştirmişti.

Hürriyet gazetesinin Ankara temsilcisi olan Metehan Demir, başbakanı çileden çıkartan o sahneyi bir Tweet'le paylaştı:

Metehan Demir ‏@metehan_demir
Sağlam bir kaynak,Muhteşem Yüzyıl'da Başbakanı zıvanadan çıkaranın,Cansu Dere'nin sarayda striptiz gibi şov yaptığı sahneler olduğunu söyler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Başbakan'ı striptiz club'ına göturcem.Nasıl striptiz dansı yapılır,striper nasıl nasıl giyinir gibi şeyleri öğretmek lazım gençlerimize.Evlenmeden önce tanısaydım bekarliğa veda partisi bile yapar pastadan kadın cıkardirttirirdim.

Başbakan önce striptizin anlamını öğrensin :D Hareminden kadın oynatıyor kardeşim sana mı soracaktı adam :D

Olayı anlamayan arkadaşlar için ben net olarak anlatayım:

Başbakan striptiz yapıyor dememiş.O tabiri Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Kaya kullanmış.

Sağlam bir kaynak denilmiş ama ne kadar doğrudur bilinmez.

Ek olarak sahne oryantal.Zaten striptiz diyen yok.Striptiz gibi denilmiş.Bu tabirde uygun düşer bu sahneye.Çünkü striptizle oryantal çok zıt şeyler değil.

Eleştiri yapmadan önce bence biraz daha dikkatli olmak gerek.Kimseyi haksız yere suçlamak doğru değil.:)