- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Hasefe Hanim cok yasamis bence. Diziden ayrilmayip devam etmesi sanirim onemli karakterlerin gitmesinden dolayi. Ama yanlis karar olmus. Onum disinda Osman karakterinin Emir Berke Zincidi ile alakasi yok. Bence yuzu yuvarlak ve biraz daha kilolu olan birisi olmaliydi. Hayirlisi bakalim.
Tamam ama benimde demek istedigim yuzu yuvarlak ve biraz kilolu birisi bulunabilirdi dedim. Cunku bu cocuk cok zayif. Yuzude ince. O yuzden dedim ben.E.Berke Z. sence kilolu mu? E.Berke'nin sadece yuz hatları yuvarlak yoksa cocuk cılıpcılız.Afrıkalı çoçuklar bile daha kilolu kalıyorlar onun yanında.Hem E.Berke kemık yapısının inceliğinden dolayı olsa gerek pek gelişemez diye düşünüyorum.Yine ayrıca eklemek istiyorum insanlari yaşlandiran programlar var artık onlardan yararlanılıp E.Berke'nin senoryada buyutulmuş yaşına getirilmiş profilinde birini bulabilirlerdi.
Tamam ama benimde demek istedigim yuzu yuvarlak ve biraz kilolu birisi bulunabilirdi dedim. Cunku bu cocuk cok zayif. Yuzude ince. O yuzden dedim ben.
Bir şey demedim bende yuzunun yuvarlaklıgında hak veriyorum zaten.Bir hata daha var anne güzel abi (eh) yakışıklı abla güzel (aylin) Osman kucukken sevimliydi(eh işte) bu çocuk niye ?