İşler Güçlerden Yalan Dünya'ya Eleştiri Geldi!

hee çd deyince aklıma geldi yav seksenler var ya hepsinden süper geçen bölüm 40 dk falan izledim harika ya güldürü süper

Sen o tür komediyi sevmiyor olabilirsin ama o türün de büyük bir alıcısı var. Yalan Dünya son yıllardaki reyting anlamında en başarılı komedi işi. (Seksenler'i değerlendiremiyoruz SBT dışında yok.) Seviliyor ki izleniyor. Kanal D'de olması ile bir alakası yok Star'da da olsa rahatlıkla alırdı yakın reytingler. En basidinden facebookta 1 milyonu geçen ender dizilerden.

Bence şu an çok iyi gitmiyor dizi ben de izlemiyorum ama başarılı olduğunu kabul etmek gerek.

hee çd deyince aklıma geldi yav seksenler var ya hepsinden süper geçen bölüm 40 dk falan izledim harika ya güldürü süper
Aynen aga.Çocuklar Duymasının eski bölümleri müthişti 2010 da da başladı o bile iyi yalan dünyadan.yalan dünyada abartı karakter çok.hele o reklamlarda çıkan orço mu bilmiyorum o adam çok abartı yalan dünyanın ilk 2 bölümüne bakmıştım sırf o orço yüzünden bıraktım

seksenlere bi ara bakmıştım fazla güldürmedi ama geçen bölüm şahaneydi ya sami kaza yaptı ya o anlar krize girdim
ergun şoray falan süper adamlar

tek kulakla duyarsın olmadı teknoloji ve tıp ilerledi artık biyonik kulak var ki feridenin dış kulagı koptu dış kulak duymada fazla bir görevi yok.. ki bu hatalara bakılırsa her hafta kişilik değiştiren yalan dünyada bir çok karakter var.

işler güçler abartılı karakterler olmadıgı ve zor anlaşılan espirilerinden dolayı az izleniyor ona bakarsan akasya duragı yalan dünyadan fazla reyting alıyor demek akasya duragı süper diziymiş
)))))

seksenlere bi ara bakmıştım fazla güldürmedi ama geçen bölüm şahaneydi ya sami kaza yaptı ya o anlar krize girdim
ergun şoray falan süper adamlar

Aga ahmet,ergun,gülden,şahin bunlar benim en sevdiğim karakterler

- - - Ekleme - - -

Haklısın

Güzelini çirkinini konuşmuyoruzki ? Arkadaş reytinglerden başarıdan bahsediyor?

- - - Ekleme - - -

yalan dünyanın ne başarısı varmış merak ettim ortada diyon ne yapmış ne başarmış

Gerçekleri kaldırabilicekmisin ?

Ekli dosyalar

• Untitled-1.jpg
    98.3 KB · Hit: 438
İşler Güçlerde mi sbartılı karakterler yok Allah aşkına? 3-4 tane adam kndilerini komik zannediyorlar.

O abartı değil mi? 30 yaşındaki Orço Pis Yedilide neyse,İşler Güçlerdeki adamlar da benim gözümde odur.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya yılbaşı bölümünde düştü diye hemen eziklediler diziyi.

Bu dizi normal şartlarda totalde 4N altına inmemiştir. Hatta Cuma 5i de geçmiştir.A/B'yi konuşmaya gerek bile yok.

Leyla ile Mecnun

Aynen aynen.Birde Yalan Dünya karşısında birsürü reyting rekoru kıran diziler varken bunları yapabiliyor.Ki Türk halkı dizilerde tercihini ağlamaktan yana kullanıyor.Ona rağmen böyle reytingler alıyor.Fark-ı dünya

Türük halkı sabırsızdır. yeni bi komedi dizisi izliyosa ilk izleyişte gülmesi gerekir.

Mesela İşler Güçler'de bi kaç bölüm izleyince gülmeye başlarsın.

Leyla ileMecnun'da 5 bölümden aşağı izlersen hiç gülmezsin. Ama sonrasında hayvan gibi gülersin.

Yalan Dünya çok basit dizi. Ve tepkilerinde de çok haklılar. Bravo işler Güçler :U

işler güçler entel işi önce kendilerine gulmeyen halkın yüzde Doksanına ulaşsınlar

yalan dünya dan komik olduğu kesin

Leyla ile MEcnun la İşler Güçler'i bi kaç kere izleseler aradaki dağlar kadar kalite farkını görürler :rugby:

aynen öyle adamlarda jest mimik var diğrlerinde hiç bişi yok.

Afedersinde nine suratı gibi sürekli ağız yüz yamultmak bir süre sonra iticiliğe giriyor

Ayrıca sitenin Adminine sesleniyorum burdan.Kurtlar vadisi başlığında biz eleştiri yapınca mesajlarımız siliniyor.Lütfen eşit davranıp burdaki eleştirileride silsin o zaman

- - - Ekleme - - -

Leyla ile MEcnun la İşler Güçler'i bi kaç kere izleseler aradaki dağlar kadar kalite farkını görürler :rugby:
Ben İşler güçler'in her bölümünü izledim.Sevmiyorumda demiyorum.Sadece anıra anıra gülmüyorum ve Yalan dünya çok daha başarılı diyorum

şikayet butonu yanda gardaş

Anıra anıra gülmek sözünü şler Güçler için kullanmamıştım.

Leyla İLe Mecnun içindi o

Leyla ile Mecnun 1.Bölüm Tek Parça 720p HDTV x264 AC3 latahzen23 - YouTube