İşler Güçler Ekranlara Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

İşler Güçler yeni bölümleriyle yeni yılda da devam ediyor.

Gündem "İşler Güçler Karıştı" haberleriyle çalkalnırken, Limon Yapım bu haberleri yalanlamıştı ve İşler Güçler'in kaldığı yerden devam edeceğini belirtmişti. İşler Güçler gelecek haftadan itibaren yeni yılda yeniden ekranda olacak. İşler Güçler salı günleri 23.00'de yayınlanmaya devam edecek.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrolde yer aldığı İşler Güçler dizisi, yepyeni bölümleriyle her salı 23.00'de Star TV'de!

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
Dizi ne zamandır Çrş yayınlandı ki ?

İyi olmuş
Netten izlemem artık

İşler Güçler Ekranlara Dönüyor

Star Tv'nin farklı komedi dizisi İşler Güçler 2 haftalık aranın ardından ekranlara geri dönüyor.Ahmet Kural,Sadi Celil Cengiz ve Murat Cemcir'in başrolünde olduğu dizi yeni bölümü ile 15 ocak salı saat 22.45'de Star Tv

dönmesi iyi oldu inş murat gitmez

Evet 1s:40dk verildiği biliyorum o zamanlarda pek güldürmuyor
Kısa olması iyi
AB'si daha iyi gider artık.

Eskisi kadar tat vermiyor sanki, eskiden çok komik geliyordu ama şimdi pek değil. Aslında ilk 10 bölüm çok çok iyiydi.

Eskisi kadar tat vermiyor sanki, eskiden çok komik geliyordu ama şimdi pek değil. Aslında ilk 10 bölüm çok çok iyiydi.
Çünkü yaza özeldi...Bizde de yazın yapılan projeler kışa sarkmasa fenomen dizilerimiz olur..Şimdilik komedi yokluğundan iyi giden dizi

Çünkü yaza özeldi...Bizde de yazın yapılan projeler kışa sarkmasa fenomen dizilerimiz olur..Şimdilik komedi yokluğundan iyi giden dizi

Tabi tadında bırakılmalı her dizi ama bu dizi erken bitmesi kötü olurdu. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz iyi bir üçlü oldu. Bitmesini istemem açıkcası.

Son düzenleme:

Tabi tadında bıraklmal her dizi ama bu dizi erken bitmesi kötü olurdu. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz iyi bir üçlü oldu. Bitmesini istemem açıkcası.
Bende istemem...Murat'ın kanalizasyona düşmesinden sonra sezon finai gibi ara verip yazın devam etseydi
Ahmet Kural ve Salih forever

Bende istemem...Murat'ın kanalizasyona düşmesinden sonra sezon finai gibi ara verip yazın devam etseydi
Ahmet Kural ve Salih forever

Ahmet Kural'ın mimiklerine, Murat Cemcir'in ses tonuna ve Sadi Celil Cengiz'in kendini küçük görmesini çok komik buluyorum ve diziyi bu hareketleri renk katıyor. Selçuk Aydemir iyi bir senarist ve yönetmen olduğu diziden anlaşılıyor ayrıca.

Bu dizinin sahneleri güzel arada internette falan denk geliyorum bazı sahnelere ama bölüm olarak beni sıkıyor 1.5 saat falan. 30 dakika olsa tadından yenmezdi.

daha hiç izlemedim , bana göre değil