Haptan 10 kat daha zararlı ve tehlikeli olsa da 3. iğne her zaman çivi gibi yapar beni.Ohİğne olmayı çok severim
destere sne benim psikopatlıkları duysan selam bile vermezsin sanırım bana artık
Haptan 10 kat daha zararlı ve tehlikeli olsa da 3. iğne her zaman çivi gibi yapar beni.Ohİğne olmayı çok severim
buda başka bir psikopatlık sanırım) ortası yokmu bunun... ya çok severim ya korkarımneyi seviyon besalet bu dondurma değilki insana resmen yabancı bir cisim saplıyorlar ben bunun zevkine varamadım)
Biz iğneye kafa atmış adamızgerçekten
Panpa ben bu yaşıma kadar baya bi iğne yemişimdiro yüzden artık korkarak değil güle oynaya gidiyorum bazen hiç yoktan kan veriyorum
Ne yaptın anlatBiz iğneye kafa atmış adamızgerçekten
Bi kan veremedim ya içimde kaldıKan vermek ne senin içinde çok iyi zaten.Kanın tazeleniyor işte.
Ne yaptın anlat
akupunktur mu yaptırdın?
Akupunktur la uzaktan yakından alakası yok
Bi nevi saç ektirme denilebilir
yaşın daha kaçki senation.. ne saçı şimdiden ..
Öyle bir sıkıntı olmaz bir daha inş.Saçlarıma aşık olan biri olarak kendimi senin yerine koyduğum da kötü oluyorum.Sorma benim dayımdada erkenden saçları dökülmüştü.Bendede öyle oldu.Saç ektirdim
Öyle bir sıkıntı olmaz bir daha inş.Saçlarıma aşık olan biri olarak kendimi senin yerine koyduğum da kötü oluyorum.
Ya kan aldırmaya gitmiştim karşımda ki kadın hüngür hüngür ağlıyordu ya bu kadar mı korku olur kaç yaşında kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?