İçimizden Biri'nin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,159
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'İçimizden Biri' dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini ve senaristliğini ise Ersoy Güler'in üstlendiği dizinin erkek başrol oyuncusu 'Geniş Aile', 'Aslan Ailem', 'Kurşun' ve 'Tutunamayanlar' gibi dizilerde yer alan Bora Akkaş oldu.

İrlandalı Ortodoks bir papazın oğlu Adam ile geleneklerine bağlı Müslüman bir ailenin kızı olan Havva'nın hikayesini anlatacak olan dizinin kadrosunda Derya Alabora da dahil oldu.

İçimizden Biri yeni sezonda Show TV'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Derya Alabora diziye yakışır da Bora Akkaş başrol olabilir mi onu bilemiyorum.

İlk başrolünde (Annemin Yarası) çok iyi bir performans çıkarmıştı ama sırf klasik jön olmadığı için doğru düzgün başrol veriyorlardı o yüzden dziyi izlemeyecek olsam da kendisi adına sevindim.

Bu arada kendisi de Yeşilçam'daki rol arkadaşı Özgür Çevik gibi 2. Yabancı Damat oluyor başımıza hayırlısı.

Oya Doğan Vatan gazetesinde yazarken genelde haberleri doğru çıkardı ancak ne zamanki kendi sitesini açtı, o zamandan beri yaptığı haberler yanlış çıkıyor genelde.
Birsen Altuntaş'ın üslubunu çok beğenmiyorum ama birçok haberi ilk ondan duyuyoruz ve söyledikleri çoğunlukla doğru çıkıyor.

Reactions: 12.Adam
Üslübunda seni ne rahatsız etti?

Reactions: Cervantes
Derya Alabora çok iyi isim de bu diziye fazla kaliteli. Bora Akkaş doğru bir seçim olmuş.

Üslübunda seni ne rahatsız etti?
Biriyle tartışırken kullandığı ifadeler çok küçümseyici oluyor genelde. Eleştiriye açık olduğunu da düşünmüyorum. Haberlerinin doğru çıkması ile kendini yalanlayanlara en büyük cevabı veriyor zaten. Tartışmaya girmesini yanlış buluyorum. Yoksa işini hakkıyla yapan nadir insanlardan bence. Birçok haberi ilk ondan duyuyoruz ve haberleri balon çıkmıyor.