'İçimizden Biri' Final Yapıyor! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
icimizden-biri.jpg

Show TV'nin yeni dizisi 'İçimizden Biri' final yapıyor!

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini ve senaristliği Ersoy Güler'in üstlendiği, başrollerini ise Özge Yağız ile Bora Akkaş'ın paylaştığı dizi, 6. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

12 Eylül Pazar akşamı yayın hayatına başlayan ve çekimleri Marmaris'te gerçekleşen dizi, bu haftadan itibaren Salı akşamları ekrana gelmeye başlamıştı.

İçimizden Biri, final bölümüyle 19 Ekim Salı 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Haberi yapılmış yapım ekibi yalanlamıştı kötü olmuş ya

Bu kız günlük diziden fırladı, iki başrol olduğu işi de battı.

Yeni Gelin ve Kuzey Yıldızı tuttu diye bu da tutar diyorduk ama bir güzel yanıldık gerçekten sürprizlerle dolu bir sezon yaşıyoruz. 10 günde 5 diziden final haberi gelecek deseler inanmazdım ama büyük konuşmamak lazım işte. Bu sefer iki projede olup da bunda olmayan neydi bilmiyorum ama özellikle Bora Akkaş ve Deniz Cengiz adına üzüldüm.

Beklenen son. Cumartesi yapmayarak totemi bozdular başlarına bu geldi.

İlk dizimi de tutturamadım işte, bir de 2 sezon 60 bölüm garantisi varken. :A

Diziye böyle güzel bir kadro kurmuşlar, konu ilgi çekici ama Özge Yağız nedir ya, Jessica May mesela no-name'di ama karakterinin altından çok da iyi kalkmıştı. Artı cumartesi bu diziler tutmuşken seyircinin alışık olduğu cumarteside devam ettirmeleri gerekiyordu, pazar ne saçmalık.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Beklenen haberdi zaten gün değişikliğine gidince cidden yükseliceğini mi sandılar 2 güçlü rakibi varken EDHO'ı saymıyorum bile :A

Çoğu kişi gibi bende Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Yeni Gelin'in ardından tutacağını yani en azından Total'de kanalı idare edeceğini düşünenlerdendim. Ama çok güzel yanıldık.

Günlük diziden çıkan birine başrol vermenin ne kadar riskli olduğunu üçüncü kez yaşıyoruz. (Bir Umut Yeter ve Sol Yanım) Özge Yağız bir süre yan rollerden devam etmeli, direk başrol olması hem kendisi hem de yer aldığı yapımlar için riskli.

Bora Akkaş için üzgünüm. İlk başrol deneyimi böyle olmamalıydı, umarım kendisini yakın zamanda başka işlerde görürüz. :bhr:

Çoğu kişi gibi bende Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Yeni Gelin'in ardından tutacağını yani en azından Total'de kanalı idare edeceğini düşünenlerdendim. Ama çok güzel yanıldık.

Günlük diziden çıkan birine başrol vermenin ne kadar riskli olduğunu üçüncü kez yaşıyoruz. (Bir Umut Yeter ve Sol Yanım) Özge Yağız bir süre yan rollerden devam etmeli, direk başrol olması hem kendisi hem de yer aldığı yapımlar için riskli.

Bora Akkaş için üzgünüm. İlk başrol deneyimi böyle olmamalıydı, umarım kendisini yakın zamanda başka işlerde görürüz. :bhr:
Yeni Gelin ve Kuzey Yıldızı daha iddialıydı çünkü bu onun kadar iddia vermiyordu :A

Yeni Gelin'i bilmiyorum ama Kuzey Yıldızı İlk Aşk cidden çok iyiydi. Ayrıca bu dizinin konusu da iyi değildi. :A

Yaz dizisi olsa belki ilgi görebilirdi, o da belki yani. :A
Yeni Gelin töre komedisi aşk ve konak fln fistan karışımı birşeydi :A Kuzey Yıldızı da müzik olsun her yönden mükemmeldi Yeni Gelin = Kuzey Yıldızı :bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Yeni Gelin töre komedisi aşk ve konak fln fistan karışımı birşeydi :A Kuzey Yıldızı da müzik olsun her yönden mükemmeldi Yeni Gelin = Kuzey Yıldızı :bhr:
Farkındaysanız yeni gelin kuzey yıldızı oyuncuları aynı hep. Yeni gelin aşiret dizilerın komedı uyarlaması..bu dizide yabancı damat ın komedı versıyonu

Ersoy Güler bir süre dinlenip Sağ Salim gibi projelere odaklanmalı. Son 3 dizisi de birbirinin tamamen aynısıydı, böyle olunca bu dizinin tutmaması normal.