İçerde'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,617
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

İçerde'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show TV'nin yeni sezon için hazırlanan iddialı yapımı İçerde'nin yayın tarihi belli oldu.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldıray Şahinler, Gözde Kansu ve Nihal Koldaş'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun üstlendiği dizi, Sarp ve Umut isimli iki kardeşin hikayesini konu alıyor.

İçerde, ilk bölümüyle 19 Eylül Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Paramparça - kirginlar- babam ve ailesi bir de bu dizi resmen ölüm günü

Salı, Çarşamba, Cuma ve hafta sonu olmayacağına göre, Kenan'ın dizisi de iptal olunca en mantıklı gün Pazartesi'ydi. Başarılar, bakalım nasıl bir dizi olacak.

Fragman harika olmuş, günü de çok iyi, merakla bekliyorum diziyi.

kaç bence @Aserat
sabah @Yiğitt havasını atıyordu yayın tarihini akşama açıklayacam bekleyin diye modluğunu 1 gün yaşayabildin malesef hayata veda et

Damla Colbay'ın yaşı 25, sesi 45

Fragman çok iyi olmuş. Bence baya iyi oranlar alacak.

Bu arada Damla Colbay'ın sesi değil o gazeteci misiniz diye soran kadın zaten görünüyor (Aras'ın annesi aslında) nasıl onun Damla olduğunu çıkardınız
@MayısKralı @ozmoturk

kaç bence @Aserat
sabah @Yiğitt havasını atıyordu yayın tarihini akşama açıklayacam bekleyin diye modluğunu 1 gün yaşayabildin malesef hayata veda et
Müsait değildim. 19 Eylül olacağını biliyordum zaten.
Kıskanç .ss

Gününü önceden bildiğim için şaşırtıcı olmadı tarihide biliyordum. Merakla ilk bölümü bekliyorum bakalım.

Müsait değildim. 19 Eylül olacağını biliyordum zaten.
Kıskanç .ss

Gününü önceden bildiğim için şaşırtıcı olmadı tarihide biliyordum. Merakla ilk bölümü bekliyorum bakalım.
açıklasaydın ozaman şuan bende biliyorum tarihini