Aynen ben de güldüm baya twitter'da da bir yorum okumuştum hayatımda izlediğim en troll mafya diye.5:00-6:00 arası muhteşem olmuş ayy gül gül öldüm kebapçı celal ve adamları çok alem gerçektenfragmanda minik öldü gibi görünüyor bu ekip bozulmasın ölmez inş
@turkuazz @Bully @Billy Kane @Felon @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @sokak sanati @mrt-06 @batuhankaralar @Forumdash
görmek bile yetiyor vlla harika bir karakterAynen ben de güldüm baya twitter'da da bir yorum okumuştum hayatımda izlediğim en troll mafya diye.
Evet ya hem cenazeye gitmiş gibi bir havaları var hem de ortada Minik yok, inşallah başka bir durum vardır. ss Minik dizinin gizli başrolü bir kere, ölürse üzülürüz. ss
minik yokmu ayollsarpla mertin babası diyorlar youtube yorumlarında öyle şakasına değil ciddi yorumlar okudum
babası ne yakıştıramadınmı😱minik sarpla mertin babası mıymış neee
Benim senaryo gibi geldi her halde ben fransız formatıyla yazıyorum3.bölüm son 2 bölümün en iyisiydi. Ama izlerken çok kafa patlatmak zorunda kalıyosun çok ağır bir dizi 2.5 saat nedir? Kafam ağrıdıŞimdi Ezel izliyorum ağrı kesicim 1.5 saat oh mis
Aynen senin senaryolarda güzel oluyor denk geldim mi okuyorum aynen devam et kardeşimBenim senaryo gibi geldi her halde ben fransız formatıyla yazıyorum
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki öncelik ArasHerkes Çağatay'cı ancak biz Aras'çıyız sonuna kadar Mert
Bu hafta tekrarsız olacak dizi
Tabiki öncelik Aras ama Çağatayda iyiHerkes Çağatay'cı ancak biz Aras'çıyız sonuna kadar Mert
Bu hafta tekrarsız olacak dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?