Show İçerde - Dizi Yorumları

Sherlock teşekkürler efsane bir bölüm bizi bekliyor

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fragman fena görünmüyor, ikinci fragmanı bekliyoruz.

Aynen ben de güldüm baya twitter'da da bir yorum okumuştum hayatımda izlediğim en troll mafya diye.

Evet ya hem cenazeye gitmiş gibi bir havaları var hem de ortada Minik yok, inşallah başka bir durum vardır. ss Minik dizinin gizli başrolü bir kere, ölürse üzülürüz. ss

görmek bile yetiyor vlla harika bir karakter
ölse diziden biraz keyfim kaçar açıkcası ama bu bölüm sanki bol şekilde ters köşeli olacak gibi sarp açığa çıkmayacak miniğede öldü süsümü verilir bilmiyorum ama bol ters köşeli bir bölüm gibi hissettim vlla

3.bölümü izleyip tüm bölümleri bitirmiş olacağım ilk iki bölüm tamamdır

3.bölüm son 2 bölümün en iyisiydi. Ama izlerken çok kafa patlatmak zorunda kalıyosun çok ağır bir dizi 2.5 saat nedir? Kafam ağrıdı
Şimdi Ezel izliyorum ağrı kesicim 1.5 saat oh mis

3.bölüm son 2 bölümün en iyisiydi. Ama izlerken çok kafa patlatmak zorunda kalıyosun çok ağır bir dizi 2.5 saat nedir? Kafam ağrıdı
Şimdi Ezel izliyorum ağrı kesicim 1.5 saat oh mis
Benim senaryo gibi geldi her halde ben fransız formatıyla yazıyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes Çağatay'cı ancak biz Aras'çıyız sonuna kadar Mert

Bu hafta tekrarsız olacak dizi

Fragmandan anlaşılan içerde bir hain var ki sarpın görüntüsünü silmiş yada celal sarpı deşifre etmeyerek kullanacak
minik ölmüyor sevindim
2 kardeşte aşkı buluyor olmazsa olmaz zaten ve merti (umutu) zor günler bekliyor celal sarpın annesiyle neden samimi olduğunu araştıracaktır ve bence mert sarpın abisi olduğunu biliyor artık

Nihayet ilk 3 bölümü tamamladım
dizi çok iyi başarılı
Oyınculukların tamamıda iyi
kebapçının al yanak deyişi çok iyi
son bölümde kebapçı ile adamlarının türkü söyleyip komiseri işletmeleri çok komikti
dizinin sonuda iyi bitti Mert ile Sarp karşı karşıya kaldı yine bakalım nasıl olacak
bundan sonraki bölümleri takipte olacağım

@Çiğdem- @Bully @vadikızı @MayısKralı @Felon @sokak sanati @batuhankaralar izleyen tüm arkadaşlar