Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sinan Engin, Derin Futbolda diziyi övdü şu anda. 'Ezele benziyor müthiş dizi olmuş bir Çetin abi var anam anam anam'
Adam işi biliyor
Adam işi biliyor
Sizden çalmış olmayalımO Ses Türkiye hayırlısıyla seyirci çalacak sizden
Kitleniz bizle aynıysa @Forumdash çıldırırSizden çalmış olmayalım
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Davut çıkmasın son 2 bölümün bence yıldızı oldu böyle kendi kafasına göre gitmeye devam etmeliAha buraya yazıyorum ya Mestan ya da Davut Yusuf komiserin adamı çıkacak
Çıksa da şimdi açık etmezler finale doğru çıkarDavut çıkmasın son 2 bölümün bence yıldızı oldu böyle kendi kafasına göre gitmeye devam etmeli
youtube yorumlarında minik sarp ve mertin babası diyenler var ayol hahahÇıksa da şimdi açık etmezler finale doğru çıkar
Aha buraya yazıyorum ya Mestan ya da Davut Yusuf komiserin adamı çıkacak
İlk 2 bölüme göre durağandı ama yine iyi yaniBen birazdan netten izlicem bölümü nasıldı bölüm ablacım
İlk 2 bölüme göre durağandı ama yine iyi yani
Dün paylaşmiştimBölüm bittiğinde Çağatay türk halkını tuvalete davet ediyor
@Yiğitt @turkuazz @Bully @Billy Kane @Felon @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @sokak sanati @mrt-06 @batuhankaralar @Forumdash
görmemişim bu arda minik sarpla mertin babasıymış diyenler var estetik olmuşDün paylaşmiştim
Kim kimşn babasıymış anlamadımgörmemişim bu arda minik sarpla mertin babasıymış diyenler var estetik olmuş@xemrexxx
minik yokmu ayollKim kimşn babasıymış anlamadım
Dalga geçiyorlardır beeminik yokmu ayollsarpla mertin babası diyorlar youtube yorumlarında öyle şakasına değil ciddi yorumlar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?