Show İçerde - Dizi Yorumları

Sinan Engin, Derin Futbolda diziyi övdü şu anda. 'Ezele benziyor müthiş dizi olmuş bir Çetin abi var anam anam anam'

Adam işi biliyor

3.Bölümü bitirdim. Şuan piyasada yayınlanan en kaliteli dizi diyebilirim. Keşke ama keşke süresi biraz daha kısa olsa ya. Yeter be Ay Yapım sömürdün bu sektörü kısaltın şu süreleri artık.
Diziye gelirsek güzel ve hızlı ilerleyen bir hikaye görüyorum. Denildiği gibi tek sezon olacaksa iyi olur. Zaten ona uygun bir hikaye, uzatılmasının manası yok gibi.

Oyunculuklar zaten çok üst düzey o ayrı bir şey ama Rıza Kocaoğlu müthiş bir iş çıkarıyor ya. Daha bugün 4 bölüm Ezel'de Temmuz'u üstüne bir de burda Davut'u izleyince iyice etkilendim.
Roller tip olarak benzese bile bu bölümde gördük ki tarzları çok farklı iki karakterin. Burda daha duygusal olmuş. Git gellere de sahip bir karakter. Çok daha iyi performanslar da görebiliriz ilerleyen bölümlerde. Aras Bulut da parladı bu bölüm bazı yerlerde. Zaten Çağatay'la ikili sahneleri çok keyifli oluyor hem hikaye hem oyunculuk açısından.

Kardeş mevzusu çözülmeye yaklaştı bu arada. Bu kadar kısa sürede çözülecekse hikaye nereye gidecek daha da merak ettirir açıkçası. Bakalım hikaye böyle güzel işlensin ve biraz da süreler kısalsın biz izleriz keyifle zaten.

Aha buraya yazıyorum ya Mestan ya da Davut Yusuf komiserin adamı çıkacak

İçerde bu bölüm biraz durgundu ikinci bölüm gibi hareketli olsaydı 9 reyting'in üzerine çıkabilirdi.Hikaye güzel ama diyaloglar çok sığ o yüzden bir ezel kesinlikle olamaz.