İçerde Büyük Finalden İlk Sahne!

Araya girmek gibi olmasın ama belirtmek istedim. Çağatay'ın şuana kadar oynamış olduğu tüm diziler tuttu. Adını Feriha Koydum, Medcezir ve İçerde. :A Şimdide Netflix'in dizisinde oynayacak, onun tutmama ihtimali yok zaten. :A
Estağfurullah ne araya girmesi :D

Halk Çağatay'ı severek izliyor, Çağatay da proje seçimlerini çok iyi yapıyor zaten kaç yıllık kariyer planlamasını da yapmış adam :D

Netflix'te de başrolü kaptı, bakalım Aras nasıl yönetecek kariyerini İçerde'den sonra :A

:ozur:Ah yetişemedim sizlere ya yarın mukabele bitiyor inşallah devam edeceğim diziye

Halk Çağatay'ı severek izliyor, Çağatay da proje seçimlerini çok iyi yapıyor zaten kaç yıllık kariyer planlamasını da yapmış adam :D

Netflix'te de başrolü kaptı, bakalım Aras nasıl yönetecek kariyerini İçerde'den sonra :A

Çağatay'ın proje seçimleri gerçekten çok başarılı.

Aras Bulut İynemli'de İçerde'de müthiş bir oyunculuk sergiledi, umarım o da başarılı olur bir sonraki projelerinde Çağatay gibi. :A

:ozur:Ah yetişemedim sizlere ya yarın mukabele bitiyor inşallah devam edeceğim diziye

Çağatay'ın proje seçimleri gerçekten çok başarılı.

Aras Bulut İynemli'de İçerde'de müthiş bir oyunculuk sergiledi, umarım o da başarılı olur bir sonraki projelerinde Çağatay gibi. :A
@Çiğdem- in yumusatici etkisi burada da devrede:A @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @Doğu @cookies @Yiğitt C9JMRLHUAAAoyUK.jpg